Zahvaljujući neodoljivoj kombinaciji retro glamura i zlatnog sjaja, ovo je jedna od onih paleta koju ćete trebati cijele godine

Naked Honey paleta sjenila sadrži 12 neodoljivih ekskluzivnih nijansi, koje će vam omogućiti da kreirate najrazličitije makeup lookove; od ležernog do glamuroznog i opasno zavodljivog!

Kombinirati njezine glamurozno zlatne, tople i raskošne čoko ladne nijanse vrlo je jednostavno, jer uz paletu sjenila za oči Naked Honey dolazi i dvostrana cruelty free veganska četkica. Na jednom kraju četkica je kratka i gusta kako bi omogućila nanošenje sjenila uz donju liniju trepavica, dok je na drugom kraju precizna za definiranje pregiba kapka i blendanje nijansi. Nećete pronaći drugu paletu koja je ovoliko slatka! 

 PREGRŠT NIJANSI

Pozlatite se s 12 potpuno novih neutralnih zlatnih nijansi koje uključuju klasične zlatne, tople nijanse jantara i raskošne čokoladno smeđe nijanse. Posegnite za našom omiljenom nijansom Amber (koja sjaji), stvorite savršeno zamagljen učinak u stilu smokey eye uz nijansu Sting (topla smeđa mat) ili postanite ovisni o Honey (intenzivna zlatna metalik nijansa) za ultimativni izgled u stilu 70-ih.

NEODOLJIVE KOMBINACIJE

Od dnevnog mat izgleda do zavodljivih metalik nijansi, miješanje za postizanje vašeg najboljeg izgleda vrlo je jednostavno, jer uz paletu sjenila za oči Naked Honey dolazi i dvostrana cruelty free veganska četkica. Na jednom kraju je četkica za razmazivanje, kratka i gusta kako bi omogućila nanošenje sjenila uz donju liniju trepavica ili razmazivanje i miješanje. Na drugom kraju je precizna četkica savršena za definiranje pregiba kapka i miješanje nijansi. Nećete pronaći drugu paletu koja je ovako slatka.

Nova paleta je dostupna u Müller parfumerijama na Trgu bana Josipa Jelačića i Arena Centru Zagreb.