Zato jer im je dosta proizvoda koji obećavaju bolji ten uz predodžbu da je za besprijekoran izgled potrebno sakriti svoj pravi izgled, Urban Decay predstavlja formulu koja se protivi predodžbi o jednom univerzalnom puderu koji odgovara svima

Budimo realni—ne samo da svaka osoba ima drugačiji ton kože, nego se i na licu iste osobe može pronaći više različitih nijansi. Suptilni nas podtonovi čine jedinstvenima, a naših 40 nijansi precizno je osmišljeno tako da ističe pravu boju individualne kože. Pronađi nijansu koja ti savršeno odgovara.
Stay Naked savršeno pristaje osjećaju naše kože zahvaljujući prozračnoj i fleksibilnoj formuli koja se kreće skupa s tobom. Ovaj dugotrajni tekući puder ugodniji je na koži i izgleda bolje zbog boje koja odgovara tonu kože i umanjuje vidljivost pora. Osim toga, veganski je proizvod, nije testiran na životinjama i ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla.

Inovativna formula srednjeg prekrivanja, koje se može povećati nanošenjem dodatnih slojeva, ističe pravu boju tvoje kože, uključujući glavni ton i suptilne podtonove. U ponudi je 40 nijansi koje su podijeljene prema 9 intenziteta, 3 glavna tona i 7 podtonova. 

                                                                                      Lagani tekući puder Stay Naked, 289 kn

ILI MOŽDA KOREKTOR?

Ne brini, uz visokoprekrivajući korektor Stay Naked riješio je problem pronalaska pravog tona tvoje kože. Urban Decay predstavlja glavni ton—ključni element preciznog otkrivanja točne nijanse. Uračunali su intenzitet nijansi, glavne tonove i podtonove, a sve kako bi otkrili pravu nijansu kože. Uz prošireni asortiman u kojem se nalazi 25 veganskih nijasi, ima dovoljno pokrića za sve.

FORMULA KOJA TI SE PRILAGOĐAVA
Želiš maksimalno prekrivanje koje traje 24 sata, ali ne želiš da izgleda umjetno? Urban Decay je dodao 25 % više pigmenta visokoprekrivajućem korektoru Stay Naked, a formula je i dalje lagana, prozračna, vodootporna i gotovo neprimjetnog osjećaja na koži. Uz raspon nijansi od 9 intenziteta, 3 glavna tona i 5 podtonova, jednostavno je postići najbolji ten koji si ikad imala. Osim toga, možeš ga upotrebljavati za gotovo sve namjene: od prekrivanja nesavršenosti do isticanja jagodica. Fleksibilna formula s djelomičnim mat završnim izgledom osmišljena je tako da traje cijeli dan i cijelu noć, a ti se ne moraš brinuti ni o čemu (popravci nisu potrebni).

                                                             Visokoprekrivajući korektor Stay Naked,  215 kn

 

Nova kolekcija je dostupna u Müller parfumerijama na Trgu bana Josipa Jelačića i Arena Centu Zagreb gdje se nalaze i naše beauty savjetnice za pomoć pronalaska idealne nijanse.