Marvel Studios objavio je jezivi trailer za “Agatha All Along”, dugoočekivani spinoff serijal koji prati događaje iz revolucionarnog MCU Disney+ serijala WandaVision.

Dvominutni trailer uvodi gledatelje u svijet prepun horora, ponovno predstavljajući Kathryn Hahn kao moćnu vješticu Agathu Harkness. Nakon što ju je Wanda Maximoff (koju glumi Elizabeth Olsen) ostavila u izmišljenom sitcom svijetu Westviewa, Agatha se sada pojavljuje kao detektivka u malom gradiću u New Jerseyju. Serija dobiva zaokret kad Agatha otkrije navodno mrtvo tijelo Wande u šumi, koja je pretrpjela misteriozne ozljede tupim predmetom.

Priča postaje još napetija kad joj kolegica vještica Rio Vidal (glumi je Aubrey Plaza) vrati prave uspomene, ali ne i moći. Udružuje se s tinejdžerom Billyjem Kaplanom (Joe Locke) i kreću na putovanje Čarobnjačkom cestom, formirajući novi kovent koji uključuje Jennifer Kale (Sasheer Zamata), Sharon Davis (Debra Jo Rupp, poznata po ulozi gospođe Hart u WandaVisionu) i Liliju Calderu (Patti LuPone).

Jac Schaeffer, kreatorica serijala WandaVision, vraća se kao showrunner i izvršna producentica, zajedno s Marvelovim veteranima Kevinom Feigeom, Louisom D’Espositom, Bradom Winderbaumom i Mary Livanos.

Premijera serije dogovorena je za 18. rujna na platformi Disney+.

Pogledajte trailer u nastavku.

Foto: YouTube/screenshoot