Treća sezona hororčića “You” stiže taman ususret Halloweenu. A sada je stigao i trailer koji nas istovremeno plaši i čini nestrpljivima

Treća sezona Netflixove uspješnice “You” bit će premijerno prikazana u petak, 15. listopada,a s obzirom na to da je finalna epizoda završila poprilično dramatično, jedva smo dočekali snimanje i ovaj trailer.

I dok smo očekivali da će Joe naići na novu osobu kojom će manipulirati, ispada da on i partnerica iz druge sezone imaju sina – Henryja. Je li on sad taj “ti” koji će nahraniti Joeovu opsesiju drugima ili će ga natjerati da potraži psihološku pomoć? Sudeći po najavi u kojoj kaže: “Za tebe, ja se mogu promijeniti. Bit ću čovjek na kojeg se ugledaš. Čovjek kojeg ćeš s ponosom zvati tata.”

Temeljena na najprodavanijim romanima Caroline Kepnes, obje sezone “You” podigle su puno prašine zbog svoga pristupa psihopatima i nizom drugih mentalnih bolesti. Priča prati Joea, kojeg fantastično glumi Penn Badgley (poznatog nam iz “Gossip Girl”), koji se na vrlo poremećene načine pokušava svidjeti ženama, a ako mu to ne pođe za rukom, stvari se nevjerojatno kompliciraju. Kako situaciju promatramo iz njegove perspektive, ne možemo se otarasiti želje da se promijeni ovaj očiti anti-heroj, koji ponekad zna biti i šarmantan i izazvati empatiju.

Sve u svemu, zanimljivo će biti vidjeti ovaj, u najmanju ruku toksični, par kako se seli u enklavu Sjeverne Kalifornije Madre Linda, gdje su okruženi privilegiranim tehnološkim poduzetnicima, osuđujućim mamama blogericama i Insta-poznatim osobama. Joe je predan novoj ulozi supruga i tate, ali se boji svoje smrtonosne impulzivnosti i hoće li je njegov sin naslijediti. Strašno, ali i odlična uvertira. Sudeći po prve dvije sezone, očekuje nas odlična krvava poslastica koja ujedno i upozorava na lakovjernost prema drugima.