Riječ je o novom vibrantnom, modernom i vizionarskom brendu kojem će teško odoljeti ljubiteljice beauty noviteta.

Inspirirani korejskom farmakoterapijom i jedinstvenim korejskim ljekovitim biljem, stručnjaci za ljepotu kreirali su Erborian kozmetiku koja ističe prirodnu blistavost i naglašava našu kožu u njenom najboljem svjetlu. Ono što posebno veseli moderne žene, jest trenutna učinkovitost, fine teksture, miris i praktičnost zbog uštede vremena.

Rezultati su vidljivi odmah, kreme su multifunkcionalne i senzorijalne i to je najveći adut ovog beauty brenda čija je najveća zvijezda svjetski poznata CC krema transformirajuće teksture i boje, koja dolazi u čak 4 varijante i brojnim nijansama.

erborian modeli s proizvodima

Svjetski poznate BB i CC kreme, primeri, losioni, serumi, uljni odstranjivači make-upa, micelarne vodice, pilinzi, sheet maske, dnevne i noćne kreme tek su dio asortimana Erborian kozmetike koja je upravo stigla na hrvatsko tržište. 

Erborian ima visokoučinkovite formule

Zahvaljujući laboratoriju u Seoulu, uz pomoć najmodernije tehnologije Erborian je kreirao formule koje su visokoučinkovite, ali i predivne za sva osjetila. Eklektičan, ali savršen spoj korejskog i francuskog pristupa njezi lica i poimanju ljepote, donosi revolucionarnu kozmetiku koja ugodno iznenađuje već pri prvom nanošenju te zauvijek mijenja poimanje svakodnevnog uljepšavanja.

erborian cc kreme

Erborian proizvode potražite u Müller poslovnicama:  Zagreb – Trg bana Jelačića, Varaždin – Lumini i Makarska Spot Shopping Mall.