Iako je brend pokrenut 2015. godine, vrlo brzo je pokorio modni svijet svojim interesantnim i statement torbama, koje su se mogle vidjeti na gotovo svim modnim influencericama i blogericama.
Cipele koje će dolaziti u obliku ravnih mula i niskih ili punih peta, moći će se nabaviti od 25. veljače na stranicama brenda, kao i putem Net-a-portera.
Osnivači Stauda, Sarah Staudinger i George Augusta željeli su stvoriti brend koji će se oslanjati na bezvremensku vintage odjeću, a ne brzo prolazne trendove. Brend su vrlo brzo prihvatile modne veteranke i it djevojke poput Alexe Chung, Dakote Fanning i Leandre Medine.

Njihov model torbe Moreau, koji je ‘odjeven’ u morsku mrežu, jedan je od najslikanijih modela torbe 2018. godine, ako je suditi po Instagramu. Modeli torbi Alice i Shirley Bag, također su jako popularni i modne influencerice ih rado nose. Izgleda da su Sarah i George prepoznali vapaj modne klike koja je očito vapila za nečim drugačijim kako bi se istaknuli u moru stilskih ‘raznolikosti’.

View this post on Instagram

Tunnel blazer, Dune pant & Alice handbag

A post shared by S T A U D (@staud.clothing) on

S njihovom jedinstvenom i klasičnom estetikom te pristupačnoj cijeni, i velikom broju obožavatelja, cipele brenda Staud će vrlo brzo pokoriti ulice modnih metropola.

View this post on Instagram

Fall ‘19 Runway Show #staudnyfw

A post shared by S T A U D (@staud.clothing) on