Domaći modni brend STAŠA DESIGN ima novu mini ljetnu kampanju. Inspiraciju za kampanju dizajnerica Staša je našla na Hvaru u Senji Vild i Senjinoj majci Snežani, i njihovom odnosu.

Senja i Snežana Vild u Staša Design ljetnoj kampanji

Senja već par godina radi sa Stašom, a sve je krenulo tako da je Senja zapravo prvo bila osoba iza fotoaparata, koja je s vremenom postala i njezin model. Staša je zavoljela njezinu ležernost i prirodnost, njezin kameleonski dio karaktera. Kako je kroz ljeto radila na mini serijama za dućane gdje se mogu pronaći STAŠA komadi, kroz jedan ljetni razgovor sa Senjom sinula joj je ideju da ona i njena majka Snežana, dok budu ljetovale na njihovom Hvaru, odrade mini majka-kćer shooting. Razlog tomu je također što su Stašini kupci zapravo različite životne dobi, gdje većinu komada nose djevojke, ali i žene u najboljim godinama.

Komadi izrađeni od 100% lana su se toliko lijepo uklopili u divlju prirodu Hvara i divno plavo more. Kao što svi znamo, lan je odličan materijal za tople ljetne dane te nas malo i hladi. Modeli su vrlo minimalni, neki su ponovljeni iz prijašnjih kolekcija, a nešto je i novo.

Ovom mini ljetnom kampanjom vodimo vas na trenutak na čarobni Hvar i divan odnos između majke i kćeri, u čistu ljubav.

Haljine i ostali komadi od lana

Modeli: Snežana Ristić i Senja Vild

Fotografije: Senja Vild, Snežana Ristić i Marija Buzolić