Klarna, vodeći švedski financijki gigant udružio je snage s reperom i glazbenom ikonom rap glazbe Snoop Doggom kako bi komunikacijski koncept tvrtke ‘Smoooth’ doveo na višu razimu. Suradnja podrazumijeva Snoop Dogga kao glavno lice ‘Get Smooth’ kampanje, a uz to je i uložio te postao novi mali dioničar u Klarni.

Get Smoooth kampanja se obrača potrošačima, trgovcima i cool osobama koji su poput Snoop Dogga, uz poruku da koristite Klarnine usluge jer vam uz njih život postaje lakši i jednostavniji.

‘Tražio sam priliku da proširim svoj portfolio investicija u Europi i vidim na koji način Klarna djeluje, i kako dovodi u pitanje status quo i mislim da je to to. Vrlo sam uzbuđen zbog ovog partenrstva’- izjavio je Snoop Dogg

‘Snoop nije samo rap legenda, nego i uspješan poduzetnik s istinskim interesom za tehnologiju, maloprodaju i e-trgovinu. Suradnja s jednom od najopuštenijih osoba na svijetu otvara vrata za daljnji rast Klarne kao tvrtke.’ -potvrdio je glavni direktor Klarne, Sebastian Siemiatkowski suradnju s Snoop Doggom putem Twittera.