Vrući ljetni dani i duge noći pravi su mamac za izlaske – bilo da su u pitanju cool gradska događanja ili klubovi u blizini plaže. 

Sunce nam tijekom dana daje neodoljivi brončani ten, a bronzere i highlightere jedva čekamo iskoristiti kako bi naglasili sve najljepše atribute. A onda, nakon dobrog provoda, želja  za provodom pretvori se u želju za čvrstim, dubokim snom i često se dogodi da zaboravimo kako naša koža tek tada zahtijeva posebnu pažnju. Skidanje šminke i korištenje određenih kozmetičkih proizvoda je obavezno, ali također je važno znati kako se koža tijekom noći odmara s vama, pa joj treba omogućiti sve uvijete da se pravilno regenerira. Jasno nam je kako je nakon provoda teško i naporno pravilno i detaljno ukloniti svu šminku i prljavštinu pa baš zato FOREO vam otkriva jedinstveni trik za čišćenje kože pred spavanje – u samo 30 sekundi.

Upotpunite svoju večernju rutinu čišćenja lica ili jutarnje buđenje samo jednim uređajem koji će stati i u najmanju kozmetičku torbicu – LUNA mini 3 s dva brza pritiska gumba uključuje se glow boost“ način rada koji nudi 30 sekundi čišćenja za besprijekorno čistu kožu. Uz LUNA mini 3 čak i nakon neprospavane noći imajte besprijekoran i blistav ten. LUNA mini 3 nježno uklanja 99,5% prljavština, viška sebuma i znoja, ostavljajući kožu svježom i spremnom za bolju hidrataciju.

Poslije svakog izlaska vratite svojoj koži sjaj i čistoću koju je imala  pa svako novo jutro dočekajte s blistavom i svježom kožom. Niti jedna dizajnerska krpica ovog ljeta nije u modi kao dodatak koji se primjećuje već na prvi pogled – blistava koža! 

Zato omogućite koži lica da diše i pomozite joj da se oslobodi začepljenih pora, a ona će vam vratiti dvostruko – osvježenim tenom i prirodnom ljepotom za svaki sljedeći izlazak. 

Kako koristiti LUNA mini 3: 

  • da bi uređaj otključali i registrirali, aktivirajte Bluetooth na svom mobilnom uređaju ili tabletu, te zatim sinkronizirajte s FOREOForYou aplikacijom i postavite svoju rutinu čišćenja 
  • Uklonite svu šminku s očiju, navlažite kožu i zatim nanesite proizvod za umivanje lica
  • Pritisnite univerzalni gumb; jednom za način čišćenja ili dvaput brzo pritisnite za „glow boost“ način rada 
  • Očistite kružnim pokretima na obrazima i čelu, klizeći gore i dolje prema nosu
  • Pritisnite i držite tipku 3 sekunde kako bi ste isključili uređaj.
  • Isperite i osušite lice ručnikom te nanesite druge proizvode za njegu i hidrataciju kože

 

LUNA mini 3 uređaj za sada nije dostupan, ali pratite foreo.com te saznajte sve novosti oko lansiranja najnovijeg uređaja LUNA serije. 

Fotografije: Guliver/Getty Images/RochasFW219/20, PR