U subotu 1. kolovoza, u Vintage Industrial baru, u jednom od najkul ljetnih vrtova u Zagrebu čeka vas Beat it! 80’s party, a dežurni krivac za dobre eightes vibracije bit će omiljeni DJ Kneža

Ovu subotu, nakon dugo vremena, DJ Kneža se vraća u Ljetni vrt Savske 160, a ovaj put vas nakon ljetnih derivacija vodi u 80-e. Veliki poznavatelj dance glazbe osamdesetih i devedesetih, ali i širokog opusa ostalih glazbenih stilova u kojima je doktorirao, uvijek je nepogrešiv u slaganju playlisti koje budu svojevrsni presjek odabrane dekade, s naglaskom na plesnu i eksplozivnu večer.

Madonna, Michael Jackson, The Bangles, Dexy’s Midnight Runners, Guns N’ Roses, AC/DC, Bon Jovi, Cyndi Lauper, Rick Springfield, A-Ha, The Cure, Whitesnake, Van Halen, Talking Heads, Queen, David Bowie, Soft Cell, Kenny Loggins, Duran Duran, New Order, Ultravox, Human League, Simple Minds… samo su neki od imena koja ćemo slušati u subotu, a kako bi nam što bolje dočarao što nas čeka, zamolili smo Marka da nam složi jednu warm-up playlistu. Uživajte i vidimo se sutra u Ljetnom vrtu! Više pogledajte ovdje.