Lana Puljić koja stoji iza jednog najomiljenijih domaćih dizajnerskih brendova, brenda Lokomotiva, jednostavno pršti kreativnom energijom. Nama jako dobar pokazatelj da se radi o osobi koja se u radu inspirira na raznim izvorima, pa tako i u glazbi. Nismo bili u krivu

Posljednja kolekcija Lane Puljić za brend Lokomotiva ponovno je dokazala da se radi o dizajnerici koja uspijeva fantastično balansirati dizajnersko, nosivo, drugačije, posebno a da se opet toliko žena može vidjeti u njezinim komadima. Iako vjerujemo da je talent presudan moment,  ne sumnjamo da je potrebno kontinuirano se izlagati raznim novim izvorima inspiracije s različitih područja umjetnosti.

Tako je primjerice, kao što nam je sama Lana rekla, glazba ogroman dio njezine svakodnevice, a kako joj sve ovisi o raspoloženju, za nas je složila playlistu koja odgovara njezinom trenutnom moodu. A nama je njezino trenutno raspoloženje jako kul feel-good miks. Bilo da se radi o snažnim plesnim stvarima ili ultimativno omiljenih koje nam uvijek izmami osmijeh na lice kad ih čujemo, Lanina playlista nam je pun pogodak za današnji dan!

“Glazba je ogroman dio moje svakodnevice, zapravo ne bih mogla zamisliti život bez glazbe. Uz glazbu se budim, radim, vježbam, pa i hodam gradom. Glazba je moj vječni i vjerni suputnik. Odabir ove playliste dogodio se spontano – bio je neki moj odabir u danom trenutku, jer kod mene i odabir glazbe gotovo uvijek ovisi o nekom mom unutarnjem stanju. Moram priznati da se bilo teško ograničiti na samo jednu pjesmu po autoru. Ovo su neki od mojih najdražih izvođača, a pogledom na playlistu biti će vam jasno zasto se uvijek šalim da sam rođena kojih 50-ak godina prekasno (smijeh). Ja život doista zamišljam u ritmu muzike za ples!”