“Make Ljeto u Zagrebu Great Again” – simpatičan je slogan s kojim je popularni BoogieLAB prezentirao novu ponudu sladoleda koji se mogu kušati u Parku Kneževa. Naime, osim dobro znanih okusa, na meniju su se pronašla i tri nova.

Ice Ice Baby meni uključuju sladolede koji su predstavljeni prošle godine, a radi se o okusima Gianduia Ice Cream i Pistachio Ice Cream. No, kao što smo naveli, ove godine ponuda je upotpunjena.

Sladoled Croissant Ice Cream uključuje croissant crumble, malinu curd, malinu coulis, domaći kornet i croissant sladoled, a Fig Ice Cream očekivano džem od smokve, džem od dinje, domaći kornet, honey comb, svježu smokvu i sladoled od smokve. Kao šećer na kraju, tu je i Strawberry & Lemon Grass Ice Cream koji će vas oduševit kombinacijom umaka od jagode, gela od limunske trave, limunske trava curd, feuilletine i svježih jagoda.

Osim zanimljivih kombinacija okusa, sladoledi su i jednako zanimljivo servirani. Stoga, ako ste još uvijek u Zagrebu, BoogieLAB slatka ponuda zasigurno će vam olakšati dane do odlaska na godišnji odmor!

P. S. Sada je ujedno i savršen trenutak da ulovite mjesto bez problema jer su gužve znatno manje!

Foto: Instagram/@boogielab_zagreb