Iz laboratorija hrvatskog brenda Skintegra, stiže nam dubinska hidratacija

Hyperdew, novi Skintegrin proizvod je neispiruća maska za naprednu hidrataciju svih tipova kože. Inovativan kompleks sastojaka poput probiotičkih fermenata i prirodnih faktora vlaženja podržavaju mikrobiom kože i održavaju barijernu funkciju, dok derivat azelaične kiseline posvjetljuje mrljice, balansira proizvodnju sebuma i hidratizira. Hyperdew je lako uvrstiti u različite rutine, čak i one kompleksnije koje kombiniraju BHA i AHA kiseline te retinoide.

Kako djeluje Hyperdew?

Hyperdew maska pruža dugotrajniji učinak hidratacije, ujednačava ton kože i djeluje preventivno na preuranjene znakove starenja. Water-burst tehnologija pri nanošenju Hyperdewa raspršuje hidratantne čestice što omogućava naprednu hidrataciju dubinskim vezanjem vlage u kožu, dok emolijensi formiraju prozračan film koji zadržava vlagu u koži, bez površinskog osjećaja težine. Kao rezultat, koža je umirena, opskrbljena blagotvornim sastojcima i jedrijeg izgleda.

Kome je namijenjena Hyperdew neispiruća maska?

Hyperdew masku će voljeti svaka koža, a posebice dehidrirana, koja pati od osjećaja zatezanja i sklona je ljuskanju. Vaša nova omiljena hidratantna maska dostupna je na Skintegra webshopu uz 15% popusta do 28.8.2022. uz kod: HYPERDEW15.

Kako se radi o proizvodu namijenjenom svim tipovima kože, potrebno je prilagoditi način korištenja – suha koža će preferirati Hyperdew kao završni korak noćne rutine, dok će masna koža koristiti masku nakon nanošenja hidratantnog seruma ili samostalno.

Skintegra Hyperdew

Pravilna hidratacija kože glavni je preduvjet za njeno zdravlje i održavanje barijerne funkcije u balansu, neovisno o ostatku uobičajene rutine njege lica, dok su obnova kožne barijere i hidratacija imperativ pri kreiranju individualizirane njege. Kada je hidratiziranost kože optimalna, koža djeluje glatko i ima prirodan sjaj, dok dehidraciju kože izdaju naglašene linije i bore.

Treba imati na umu kako se odumrle stanice suhe i dehidrirane kože teže samostalno ljušte, a kod težih oblika suhoće i dehidracije dolazi i do formacije ljuskica. Pored transepidermalnog gubitka vode, odnosno isparavanja vode iz dubljih dijelova kože prema površini (TEWL), kronološko starenje će dodatno dehidrirati kožu, kao i vanjski stresori i štetni čimbenici iz okoline.

Kako koristiti novitet iz Skintegrinog laboratorija, saznajte na njihovom službenom webshopu!