Znate li da su vrata dućana svima omiljenog brenda Skintegra ponovno otvorena? Imamo sve detalje.

I jedan od omiljenih skincare brendova među Hrvaticama, Skintegra, ponovno je otvorio svoja vrata, 20 svibnja. Iako smo novosti u protekla dva mjeseca mogli redovito pratiti preko društvenih mreža te proizvode naručivati online, lijepa je vijest da se sada ponovno za konzultaciju možete uputiti u Lopašićevu 14, u Zagrebu.

Novo radno vrijeme Skintegra savjetovališta je od 11 do 19 sati, a možete se i naručiti na 15-minutnu konzultaciju sa savjetnicama. Time ćete izbjeći nepotrebno čekanje te mirno moću kupiti što vam treba li se raspitati više. Naravno, iz Skintegre poručuju da po svoj omiljeni ili novi proizvod možete svratiti kad god,a za svaku kupnju u savjetovalištu dobit ćete i dodatne bodove u SK University program vjernosti.

Skintegra putem svojih društvenih mreža ovih dana preporučuje i nekoliko svojih proizvoda, a među njima su svakako oni za zaštitu od sunca, kao Skintegra Solar. A ako vam je koža za vrijeme samoizolacije pretrpila stres, tu je njihov mega popularni koncentrat Infrared.