Svaka proljetna sezona nosi sa sobom neke nove trendove, ali i one na koje smo već navikli. Tako su šilterice već neko vrijeme omiljeni modni dodatak koji u tren oka podiže svaku kombinaciju i daje joj odvažnu, street estetiku.

Stoga, nimalo nas ne čudi što su brojni brendovi već predstavili nove, proljetne modele šilterica i potaknuli nas na shopping. Kad je riječ o kombiniranju dotičnih dodataka, najbolje se uklapaju u svakodnevne casual kombinacije. Primjerice, odaberete li omiljene traperice, jednostavan bijeli T-shirt, tenisice ili proljetne kaubojke, decentne detalje i – šiltericu, zablistat ćete u fora modnoj priči koja će privlačiti poglede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julie Lellouche (@le.petit.colette)

Isto tako, šilterice se odlično kombiniraju i sa suknjama, odnosno haljinama. Svojevrsni modni twist koji šilterice nose, potaknut će vas na modnu igru i zato predlažemo da odaberete slip haljine koje možete upotpuniti laganim kardiganom ili pak ispod njih nositi košulju. Što se tiče obuće, glasamo za balerinke ili proljetne gležnjače, a, naravno, ni u ovom slučaju nisu isključene tenisice.

Kad je riječ o dizajnu samih šilterica, isti je zbilja raznovrstan i sigurni smo da ćete s lakoćom pronaći model za sebe. Bez obzira na to volite li više sportsku estetiku ili i kod šilterica naginjete ka eleganciji, omiljeni brendovi pobrinuli su se da ničega ne nedostaje.

U nastavku potražite neke od šilterica koje su nam zapele za oko!

Zara (15,95 eura)
Zara (12,95 eura)
Jacquemus (63 eura)
Gucci (340 eura)
Acne Studios (110 eura)
lunilou (45 eura)
Saint Laurent (395 eura)
Zara (15,95 eura)
Stradivarius (9,99 eura)
Moncler (380 eura)

Foto: Instagram / @navik4ur, Mytheresa, Zara, Stradivarius