Sienna Miller prisustvovala je premijeri Apple TV drame Extrapolations u utorak navečer, noseći look Stelle McCartney koji smo vidjeli na modnoj pisti na Pariškom tjednu modeza AW23

Njezina stilistica Amanda Pham odlučila se za elegantnu, ali dojmljivu crnu večernju haljinu, asimetrične siluete s jednim rukavom koji pada do lijevog lakta i delikatnim čipkastim detaljima i izrezima na bedrima i struku. Suknja također ima prekrasan visoki i niski rub, sa suknjom obrubljenom čipkom koja pada na šlep koji se skuplja s obje strane stopala. Ove sezone vidjeli smo kako dizajneri predstavljaju elegantniji pogled na seksi odijevanje – stil  koje ova haljina savršeno utjelovljuje.

Pham je ostatak Sienninog izgleda zadržala jednostavnim, bez torbice i jedva imalo nakita, kako bi zadržala fokus na načinu na koji haljina visi s tijela i pokretu koji stvara. Ipak je dodala par visokih zlatnih metalik platformi Tamare Mellon, s remenom oko gležnja i viissokom petom.

Tamara Mellon cipele

Zlatne platforme kameleon su za crveni tepih jer pristaju uz gotovo svaki večernji look. Ta snažna silueta daje prednost svakoj odjeći, lako izaziva interes i sprječava da haljine budu premonotone. Osim toga, u ovom slučaju visina samo pridonosi dramatičnosti Siennine asimetrične suknje. Love!

Zara. 49 eura
Mango, 59 eura
Aldo, 93 eura
Michael Kors, 249 eura