Već je postalo očito – američki brend FRAME ima najbolje modne partyje! Nekako im uspije uvijek okupiti savršen miks holivudskih zvijezda, top-manekenki te modnih insajdera. I organizirati evente na kojima se svi zabavljaju i druže u opuštenoj atmosferi, odjeveni u kulerske komade kalifornijskog brenda.

Uspjelo im je to i ovaj put, kad su u sklopu pariškog tjedna mode u restoranu “Caviar Kaspia” okupili uistinu impresivno društvo- glumica Sienna Miller družila se sa manekenkom Lilom Moss (kćeri legendarne Kate Moss), bubnjar Metallice Lars Ulrich došao je s djevojkom manekenkom Jessicom Miller, kao i glumac Cole Sprouse, koji se pojavio s djevojkom Ari Fournier.

Modne urednice Julia Sarr-Jamois i Gabriella Karefa-Johnson družile su se s manekenkama Jessicom Stam, Camillom Rowe, Dariom Strokous, Ellom Richards i Giedre Dukauskaite, a nisu nedostajale ni superstylish influencerice poput TyLynn Nguyen te dizajnerice poput Chemene Kamali (nove dizajnerice brenda Chloé). Naravno, party je nadgledao i domaćin, kreativni direktor brenda FRAME Erik Torstensson.

U nastavku pogledajte kako su bili odjeveni stylish gosti na ovom kulerskom partyju!

 

Sienna Miller, Derek Blasberg, Erik Torstensson, Lila Moss
Lila Moss
Oli Green, Sienna Miller
Sienna Miller
Cole Sprouse, Ari Fournier
Camille Rowe
Jessica Stam
Lars Ulrich, Jessica Miller
TyLynn Nguyen
Erik Torstensson, Chemena Kamali
Julia Sarr-Jamois, Ella Richards, Tish Weinstock
Giedrė Dukauskaitė, Erik Torstensson, Suzi de Givenchy

foto: FRAME/ Matteo Prandoni/BFA.com