Kao što smo vam i pisali, najveće glazbeno slavlje MTV-a je završilo u utorak navečer. Jedan je to od najzabavnijih događaja showbiz industrije nakon čega se neprestano pregledavaju pojedini nastupi na službenom YouTube kanalu.

S preko 4 milijuna pregleda u svega 17 sati, video snimka Shakirinog nastupa je odnijela nekoliko pobjeda. Kao prva južnoamerička umjetnica počašćena nagradom MTV Video Vanguard nagradom, Shakira je slavila više od desetljeća dugačku glazbenu karijeru, a to je začinila 10-minutnim nastupom o kojem se ne prestaje govoriti.

Prije govora prilikom primanja nagrade, Shakira je izašla na pozornicu i izvela svoj veliki nastup koji je započeo zavijanjem “She-Wolf” dok je plesala u pećinskoj scenografiji, vraćajući se plesnim pokretima koje je proslavila 2009. godine. Pjevačica je prešla u svoje današnje hit suradnje dok je izvodila svoj singl s Rauwom Alejandrom, “Te Felicito”, i otpjevala stihove iz svoje suradnje s Karol G “TQG, uz neke vatrene plesne pokrete. Kolumbijska zvijezda potom se vratila na početak izvođenjem svoje uspješne pjesme “Objection (Tango)” iz 2002. okružena grupom bubnjara. Kasnije je Shakira dobila gitaru za solo dio, nakon čega je otpjevala prvi vokal pjesme “Ojos Asi” gdje je izvela tradicionalni armenski ples, a zatim je započela s izvedbom pjesme “Whenever, Wherever”. Nastavila je svoj nastup okružena brojnim plesačima na podu dok je vodila publiku u skandiranju i pjevanju uz pjesmu “Hips Don’t Lie”. Nama je ovaj video performans kolumbijske zvijezde dovoljan da nam začini jutro!

Foto: Profimedia