Odabrali smo odlična sjajila koja su postojana, šarolikih nijansi i prekrasno izgledaju na usnama

Sočne, sjajne usne koje izgledaju stakleno dugo su bile sinonim za ljepljivost, neurednost, masnoću i brzo nestajanje nakon nanošenja. Dapače, posljednjih je godina popularniji mat ruž koji nema niti traga sjaja. No nakon što je tehnologija uznapredovala (a i bila je tu Ariana Grande i njezin glazbeni spot “Thank U, Next” na kojem je nosila litru sjajila, zbog koje su svi poželjeli isto) – vratio se trend kojem su bili naklonjeni svi tinejdžeri 90-ih.

Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Vinyl Cream

Osim što ima dugotrajni učinak, hidratizira i omekšava usne, a sve boje su prekrasno jarke! Posebno nam se sviđa ova nijansa 402 Rouge Remix.

Dior Addict Stellar Gloss

Ako želite jači sjaj, ovaj balzam i sjajilo za usne em nećete osjetiti, em će vam dati blistavi efekt, a i usne će vam izgledati punije. Odlična nam je nijansa 754 Magnify!

Clinique Pop Splash Lip Gloss + Hydration

Ako želite nešto laganiju obojenost usana, no da i dalje malo promijeni nijansu vaših prirodnih, isprobajte ovo sjajilo. Nijansa 17 Spritz Pop na usnama izgleda kao da ste netom pojeli onaj jedan najdraži domaći roza sladoled!

Estée Lauder Pure Color Envy Lip Volumizer

Ovome sjajilu je naglasak na volumenu, a potpuno je bezbojan. Ako želite, možete ga i kombinirati s omiljenim ružem da dobijete efekt blistavosti i punoće, no sasvim je dovoljan i samostalan.

MAC Cosmetics Mini Lipglass

Osim sjaja, želite i šljokice? Ne gledajte dalje, ovo je za vas, a Oh Baby nijansa nas je oduševila.

Chanel Rouge Coco Gloss

Ovo sjajilo nećete niti osjetiti, a ponekad nećete biti niti sigurni jeste li stavili sjajilo ili ruž. Ima odličnu teksturu gela, intenzivan sjaj, ali i boju. Ova Amuse-Bouche savršena je za izlazak.