H&M ljetna kolekcija se sastoji od održivih tkanina, a za cilj ima promijeniti način na koji se žene osjećaju u kupaćim kostimima. 

Klasični bandeaus, zakrivljene gaćice i ženstveni gornji dijelovi  – sve su to novi modeli iz H&M kolekcije izrađene od recikliranog poliestera, dobivenog od tekstilnog otpada i poliestera nastalog nakon recikliranja PET boca. Osim što kolekcija donosi preokret među održive tkanine, svi novi modeli kupaćih kostima bit će dostupni u veličinama do EU 50 – online i do EU 46 – u trgovinama. Kolekcija će biti dostupna od početka lipnja, a prilagođena je svim tipovima figura, s naglaskom da se u njima jednostavno – dobro osjećate.

Kampanja je snimljena s modelom Paloma Elsesser u LA-u, a predstavlja žene koje se svakodnevno suočavaju s javnim stavovima. Utišavši buku, Elsesser zaranja pod vodu, pronalazeći snagu u tamošnjoj tišini, kako bi izronila još snažnija, dok joj se pridružuju Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu, Shawn Lakin i Tani Gunn. Ovaj osnažujući film prati glazbena podloga s kultnom pjesmom Depeche Modea ‘Enjoy The Silence’ u novoj verziji, u izvedbi američke pjevačice Fousheé.

Nova kolekcija donosi minimalističke krojeve u bazičnim bojama, a kupnjom istih ne samo da doprinosite sustainable modi već i kupujete kupaći kostim koji ćete moći nositi još sezonama ispred vas. Izdvojili smo 10 favorita u galeriji!