Sigurno ste čuli za serume za rast trepavica, no potraga za onim dužim kao da se stalno nastavlja. Isprobali smo ove serume i moramo priznati – promjene su tu!

Jeste li znali da je tijekom prošle godine došlo do 110 % porasta u pretraživanju pojma “najbolji serum za rast trepavica”? Iako postoji pregršt odličnih maskara, a tu su i uvijači za trepavice, mnogi žele što manje posla za što više prirodnog izgleda.

Stoga se mnogi okreću polutrajnim ekstenzijama trepavica – a drugi pak želi samo malo poboljšati ono što im je dala priroda. I to pomoći seruma koji sadrže sastojke kao što su ricinusovo ulje i crvena djetelina, koji stimuliraju i pospješuju rast dlačica, što ih čini puno učinkovitijim od klasične old-school metode premazivanja trepavica vazelinom kako bi dobile na sjaju i gustoći.

Aplikacija je vrlo brza i jednostavna – samo svaku večer nanesete tanki sloj od korijena do vrha trepavica. Ova dva seruma napravila su razliku kod nas, jedino što trebate jest malo se strpiti – prve promjene vidjet ćete tek nakon nešto više od mjesec dana.

Hairburst lash & brow enhancer

Serumi za rast trepavica, Hairburst Lash and Brow Enhancing serum

Ovaj serum prodao nas je zbog visokih ocjena na raznim web-shopovima – no odmah su nas upozorili da moramo imati naviku nanositi ga svaki dan. Prve promjene mogu se očekivati za oko 5 tjedana, no nastavite ga koristiti par mjeseci i vidjet ćete kako su vam trepavice duže i podatnije. Inače, možete ga nanijeti i na obrve ako vam je i to potrebno – i tu ćete primijetiti razliku. Dostupan je ovdje.

Vichy Liftactiv Supreme Serum 10

Serumi za rast trepavica, Vichy Liftactiv Supreme Serum 10

Ovaj serum će vam generalno pomoći da vam oči izgledaju svježije, a trepavice snažnije. Jedna pumpica seruma učvršćuje područje oko očiju, osvježava kožu te sadrži i ceramice, prirodan sastojak trepavica, koje im daju potrebnu jačinu. Prigodan i za osjetljivije područje oko očiju! Kupite ga ovdje.

Foto: Aleksandra Rupar/Unsplash