U Selecteddu, jedinstvenom spoju galerije, knjižare i design trgovine, jučer je predstavljena nova kolekcija Framinih mirisa proizvedena od prirodnih sastojaka u skladu s principima etičke i održive proizvodnje te idealna za sve tipove kože

Danski Frama studio konceptima promiče ispreplitanje prošlosti i sadašnjosti, a novom unisex kolekcijom mirisa odveo nas je na putovanje roll-on uljnih parfema, parfemskih voda, prirodnih difuzora, svijeća te losiona i sapuna za ruke.

 Roll-on uljni parfemi i parfemske vode visoke koncentracije mirisa

Framini roll-on parfemi u praktičnim bočicama i parfemske vode u dodiru s kožom razvijaju individualizirani miris. U Selectedd ponudi mogu se pronaći ‘Frama 1917’ kreiran na bazi esencijalnih ulja pačulija, alge i mahovine hrasta, ‘Frama Komorebi’ kreiran notama cvijeta naranče, bijele ruže, cedrovine i pačulija, ‘Frama Baratan’ blagog i privlačnog mirisa te ‘Frama St. Pauls’ kreiran na bazi sandalovine te osmišljen prema danskoj recepturi.

Framini ručno izrađeni prirodni difuzori

‘From Soil to Form’ prirodni difuzori izrađeni su od potpuno biorazgradivog materijala zemlje i drvenog ugljena, a kreirani su u suradnji s kreativnim studijem ‘Be My Guest’ iz Seula. Nakon što se na kuglice, kojih u pakiranju ima devet, ravnomjerno kapne nekoliko kapi eteričnog ulja – kuglice će raspoređene u prostoru ili položene u kutiji nježno emitirati miris nanesenog ulja te tako pomoći u pročišćavanju i ovlaživanju zraka u prostoriji. Kako bi se očuvala dugotrajnost mirisa preporuka je zatvarati drveni poklopac kutije nakon svakog korištenja.

Mirisne svijeće za svakodnevne prilike

Komorebi’ i ‘Deep Forest’ svijeće svojim nježnim mirisom obuzimaju sva osjetila i stvaraju nezaboravne trenutke. Mirisi lagane cvjetne formulacije i duboke šume stvaraju dojam fizičke opipljivosti sunca i krošnji. Prilikom prvog paljenja svijeće potrebno je pustiti da svijeća gori barem 3 do 4 sata kako bi se gornji sloj voska otopio i omogućio buduće ravnomjerno gorenje.

Prirodni materijali, jednostavna geometrija i bezvremenski dizajn vrijednosti su po kojima je jedan od najpoznatijih skandinavskih dizajnerskih brendova Frama poznat u svijetu. Svijet Frama studija, kao i Selectedda, je jednostavan i minimalistički i u njemu se njeguju osnovne ljudske vrijednosti. Zato dođite u Selectedd u Ratkajev prolaz 10 i upoznajte se sa svim Framinim mirisima, ali i ponudom Frama studija jer je upravo Selectedd ekskluzivni zastupnik.

 

Foto: Sanjin Kaštelan