Dizajnerski concept store Selectedd, uz zagrebačku lokaciju u Ratkajevom prolazu 10 te webshop, preselio se u Hvar. Za svoju prvu pop up lokaciju odabrao je ‘Beach bar Falko Hvar’ i brendove koji su definitivno must have zbog predznaka ‘prozračno’ i ‘lagano’.

Maison Bengal torbe izrađene su od ručno tkane jute, a s obzirom na veće dimenzije idealan su izbor za odlazak na plažu ili piknik. Ručke su napravljene od pletenog jutenog konopa što ih čini super izdržljivima za kompletan asortiman potreban za izlet. Inače, Maison Bengal je društveno odgovoran dizajnerski brend koji surađuje sa ženama iz Bangladeša koje proizvode izrađuju u vlastitom domu te tako uzdržavaju vlastite obitelji.

O Shangies natikačama smo već pisali. Ovaj skandinavski ekološki brend odlikuje izrazita mekoća i prozračnost, savršena udobnost, ali i lijep i decentan dizajn. Shangies natikače i sandale dostupne su u čak 17 različitih boja, a Nives Borko, vlasnica Selectedda, je na najsunčajniji otok donijela i dvije nove varijante: Shangies natikače s plavim prugama i ocean plave.

Što je ljeto bez nakita? Dio Selectedd pop up ponude je i Agapé nakit pariškog studija nastao pod utjecajem vječne elegancije, francuske romantike, suptilne pristupačnosti te drevne kulture. Nakit 24-karatne pozlate ne sadrži nikal i olovo, otporan je na vodu, pa se samim time možete bez straha tuširati s njim ili kupati u moru.

Uz navedene, u pop up storeu možete pronaći brend unikatnih torba i šešira Maison Badigo i losione za njegu ruku i tijela Heama, danskog brenda Frama.

Za Selectedd je ovo novi početak koji će sljedeće godine biti proširen na nove lokacije. Također, sve navedene proizvode možete nabaviti i u Selectedd trgovini u Ratkajevom prolazu 10 te u njihovoj internetskoj trgovini.

Foto: Selectedd