Prije nešto više od godine dana razgovarali smo s dizajnericom Monikom Zubović o njenom novom brendu Seadro koji nas je osvojio svojim održivim i etičkim pristupom modi, a danas predstavljamo elegantnu torbicu zanimljivog oblika koju što prije želimo imati u svojoj kolekciji

Izbor i porijeklo materijala, kao i izrada puno govore o poslovanju modernog modnog brenda, a domaći održivi brend Seadro stalno nam iznova potvrđuje kako je danas u industriji mode važno, ali i moguće imati etičke temelje i osjećaj odgovornosti. Svi komadi iz kolekcije dizajnerice Monike Zubović ručno se izrađuju od kvalitetnih i prirodnih materijala prema narudžbi, a iznimka tako nije ni nov(ij)i proizvod ovog domaćeg brenda koji nam je zapeo za oko.

Neodoljiva Seadro torbica zanimljivog oblika

Seadro je ove godine pripremio još jedan odličan komad, a riječ je o predivnoj torbi u obliku školjke. Napravljena je od čiste organske svile i dolazi u tri elegantne verzije. Ljubičasta, siva ili zlatno-bež torbica pristajat će svima onima koji vole eleganciju uz dozu specifičnog šarma.

seadro torbica

seadro torbica

Iako se motiv školjke možda na prvu veže uz more i ljeto, nama se čini da bi ovaj modni dodatak odlično pristajao uz blagdanske i svečane outfite koje ćemo uskoro birati za božićna i novogodišnja slavlja. Vrijeme je da ove sezone podržimo domaće dizajnerske snage koje svojim primjerom održivog i svjesnog djelovanja mogu nadahnuti i druge, zar ne?

Foto: Seadro