Futuristička suradnja Schwarzkopf Professionala i brenda TheUnseen transformira uslugu bojenja kose

U mističnom ambijentu Playground – digitalnog parka Schwarzkopf Professional predstavio je najnoviju inovaciju u bojenju kose, revolucionarnu kolekciju Color Alchemy koja sadržava pet mističnih boja za kosu koje mijenjaju boju prema temperaturnim podražajima, a inovativna tehnologija zasnovana je na prizmatičnim i termokromnim učincima.

Schwarzkopf Colour Alchemy, predstavljanje

Progresivna suradnja jednog od vodećih svjetskih brendova za profesionalnu njegu, koloraciju i oblikovanje te britanskog brenda TheUnseen, donosi prizmatične boje koje nikada prije nisu bile viđene na kosi i koje ne zahtijevaju tretman prethodnog posvjetljivanja ili izbjeljivanja.

Schwarzkopf Colour Alchemy

Kolekcija boja inspirirana je transformacijskim fazama alkemije koje pretvaraju uslugu bojenja u zanatsku magiju, a frizeri i kupci sada mogu stvoriti jedinstvenu boju u tonalnim spektrima bez oštećenja kose ili vlasišta.

Schwarzkopf Colour Alchemy

Uvijek nastojeći biti na samom čelu inovacija i razvoja proizvoda vođenih trendovima, Schwarzkopf Professional kroz suradnju s brendom TheUnseen, iza kojeg stoji britanska tekstilna dizajnerica i kemičarka Lauren Bowker, donosi kolekciju Colour Alchemy inspiriranu jarkim preljevima boja koje se nalaze u prirodi, a specijalizirana kristalna formula replicira vizualni učinak „strukturne boje“, prirodnog fenomena koji se može naći samo u prirodi, kao što je paunovo pero ili oklop skarabeja.

Schwarzkopf Colour Alchemy

Za razliku od statične pigmentirane boje, svaka nijansa raspršuje svjetlost u nizu kaleidoskopskih nijansi, koje se transformiraju i pomiču sukladno temperaturnim podražajem.

Alkemija je utkana u kompletan Colour Alchemy proizvod, uključujući i minimalističko pakiranje proizvoda. Kombinacija crnih materijala s reljefnim gravurama dodatno naglašava vizualnu senzaciju ovog proizvoda pružajući osjećaj mistike koji je istovremeno primamljiv i uzbudljiv.

Schwarzkopf Colour Alchemy

Djelovanje Color Alchemy magije potiče promjena temperature izazvana sunčevom svjetlosti, prelaskom iz sjene na sunčevu svjetlost i obrnuto, korištenjem izvora topline (npr. toplinskih lampi, sušila za kosu), promjenom tjelesne temperature (prirodna toplina glave ili ramena ili ruku), hladnim vjetrom ili toplim dahom.

Kolekcija se sastoji od pet prizmatičnih nijansi: Scarab, Peacock, Borealis, Andrite te Phoenix, a sežu od solarno narančaste do rubin ultraljubičaste. Boja ljeta, što kažete?