Samsung Bespoke Jet ultimativan je kućanski uređaj koji objedinjuje najnovije tehnologije te štedi energiju i vrijeme

Mnogima od nas su još uvijek buka i pognuta leđa prve asocijacije na spomen usisavanja, a održavanje doma higijenski čistim zadatak koji uvjetuje puno potrošenog vremena i razna nepraktična pomagala. Srećom, tehnološka rješenja budućnosti postala su nikad bliže, a jedno od takvih definitivno je Samsung Bespoke Jet usisavač, koji je razriješio pitanje kako u ova užurbana vremena na brz i efikasan način održati čistoću doma. Usisavač je to gotovo ljudskih karakteristika po pitanju performansi, koji odaje dojam pomoćnika, a ne samo uređaja. Opremljen vrhunskim tehnologijama, Bespoke Jet ultimativan je kućanski uređaj koji objedinjuje najnovije tehnologije te štedi energiju i vrijeme.

Optimalna učinkovitost čišćenja

Bilo da se radi o studentskoj garsonijeri, obiteljskoj kući ili modernom stanu za samce, redovito čišćenje ključan je element u održavanju čiste i zdrave okoline. Samsung uvjerljivo doprinosi filozofiji  kućanstva prilagodljivog dizajna i fleksibilnih mogućnosti na temelju koje je stvoren ovaj svestran i moderan usisavač.

Bespoke Jet Samsung usisavač dolazi uz All-in-One Clean Station postaju s novitetom održavanja čistog prostora za vrijeme čišćenja te se uz pomoć Air Pulse tehnologije sitne čestice neće se vratiti u prostor za vrijeme pražnjenja spremnika, što je čest slučaj kad je riječ o konvencionalnim usisavačima.  

Za ispuštanje jedino čistog zraka, bez najmanjih sitnih čestica, tu je 99.999% višeslojni sustav filtracije koji osigurava ispuštanje samo čistog zraka u prostor. Tehnologija radi na principu da odvaja velike čestice prašine, a potom ih sakuplja u metalni mrežasti filtar. Čak dva dodatna filtra hvataju i najsitnije čestice prašine čime osiguravaju da se fina prašina zadrži unutar spremnika, a svi dijelovi i filteri su lako perivi što pridonosi savršenstvu čistoće.

Da Jet usisavač donosi dobre odluke umjesto vas, svjedoči već spomenuta All-in-One Clean Station postaja koja će automatski početi puniti usisavač čim se priključi. Time se osigurava da baterija bude uvijek puna i spremna za korištenje kad god vam treba. Potpuno napunjena baterija omogućava autonomiju čišćenja od sat vremena, a po potrebi se može zamijeniti drugom baterijom. Na taj se način dodatno produljuje vrijeme rada na više od dva sata, čime je zagarantirano bezbrižno čišćenje većih prostora koji iziskuju više posvećenog vremena.

Genijalan spoj lakoće i snage

Svakodnevne obaveze nam ostavljaju vrlo malo snage za čišćenje, što se nerijetko prebacuje na “to do listu“ za idući dan, dok se prašina neumorno taloži po policama i kutevima stana. Samsungov Jet Bespoke usisavač vješto je doskočio i tom problemu, pretvarajući održavanje higijene doma iz obaveze u zabavu. Sagibanje i bolna leđa stvar su prošlosti jer Bespoke Jet ima podesivu, teleskopsku cijev od samo 1,44kg što ju čini izuzetno lako za manevriranje. Ona sadrži i tri različite veličine kako bi bilo moguće produljiti ili smanjiti štap i tako prilagoditi svačijoj visini.

Uz to, oni teško dosežni zakutci više neće biti problem. Upravljanju bez imalo muke pridonosi i LCD digitalni zaslon na kojem možete provjeriti razinu usisa i napunjenosti, a prikazana su čak i upozorenja za rješavanje problema, čime Jet Bespoke uvelike olakšava vlastito korištenje.

Fluidan prelazak usisavačem iz kuhinje u dnevnu sobu omogućen je višenamjenskom četkom koja ima mekani valjak za čišćenje tvrdih podova, kao i najlonske i gumene dlačice za čišćenje tepiha. Svojim praktičnim karakteristikama Samsung Bespoke Jet neminovno je potvrdio imidž jednostavnog i lakog usisavača. Nema tko ga ne bi poželio kao pomagača kad je u pitanju čišćenje prostora u kojem najviše boravimo, a to je – naš dom. Sada ga možete dobiti i uz 5 godina jamstva do 31. prosinca 2022. godine. Sve detalje možete proučiti ovdje, a potrebno se registrirati najkasnije 30 dana prije kupnje za iskorištavanje pogodnosti!