U moru sniženja uvijek se isplati uhvatiti novi model kupaćeg kostima. I dalje vjerujemo da ćemo uživati na hrvatskim plažama, pa zato – zašto ne?

Trendovi su davno pali u vodu kada se radi o kupaćim kostimima. Iako svaka sezona najavi pokoji, svima je već itekako jasno kako je jedino pravilo da odgovara vašoj građi, kao i tenu te boji kose. Svakako su uvijek atraktivni oni s volanima i visokim strukom, no minimalistiće će se uvijek nakloniti jednostavnijim krojevima te crnoj i bijeloj boji. Sniženja su idealni trenutak da upravo pronađete model u svom stilu, a savjet koji vam mi imamo za dati je da razmišljate i nekoliko sezona unaprijed te se upitate hoće li vam se taj model kupaćeg kostima svidjeti i nadolazeće godine.

Osim toga, uz dvodijelne modele priuštite si i pokoji ‘bodysuit’. Tko više mari za ravnomjerno sunčanje i cijelodnevno provođenje na plaži? Jednodijelni modeli neodoljivi su i chic, a uz suknju i idealna kombinacija za piće ili večeru nakon uživanja na plaži. U našoj galeriji čekaju vas i jedni i drugi, svi sa navedenim sniženim cijenama i dostupni online!

Foto: Oysho, H&M