S ublažavanjem mjera otvaraju nam se i omiljeni restorani diljem grada. Prednost imaju oni s terasom, a evo gdje već sljedećeg tjedna možete ići uživati.

I dok se nadamo da nas ublažavanje mjera neće koštati jeseni, jedva čekamo popiti tu prvu kremastu kavu u kafiću, pa makar na dva metra razmaka. Ma, jedva čekamo i da je uzmemo za van, samo da više nije ona ‘kućna’. Sreća se povećala i s vijesti da svoje terase otvaraju i restorani i to upravo oni koji su tek nedavno i otvorili svoja vrata te smo se taman navikli na nešto novo u gradu. Tu su naravno i oni dobri stari favoriti, pa ćemo tako od sljedećeg tjedna napokon moći birati gdje otići na ručak.

Ono što će bit ključno je razmak od stola do stola, tako da budite obzirni, ne natrpavajte stolove i pazite na susjede do sebe. Isto tako, i dalje ne zaboravite prati ruke puno češće nego inače – trebamo li vam uopće reći da ih obavezno operete prije jela?

U svakom slučaju, polako udišemo zrak novog života ili kako neki vole reći ‘povratka na staro’. Nakon potresa i vrhunca pandemije, stvari su zasigurno drugačije, ali pogled na pve terase i mogućnost planova s prijateljima, polako nam vraća osmijeh na lice!

Dežman bar

Gostionica Ficlek

Boban

Otto & Frank

Beštija

Vinodol

Hotel Esplanade

Submarine

Okrugljak

View this post on Instagram

Preparing and counting days to reopen..⏳

A post shared by okrugljak (@okrugljak) on

Foto: Ficlek