Dizajnerica Phoebe Philo svojim je novim istoimenim brendom prije par tjedana izazvala histeriju među fanovima njenog lika i djela koji ju prate još iz razdoblja kad je dizajnirala za Céline.

Unatoč prilično paprenim cijenama, gotovo cijela kolekcija se ubrzo rasprodala. A među kupcima bila je i jedna poznata fashionistica, koja je sada odlučila pokazati svoje “ulove”. Naime, manekenka Rosie Huntington-Whiteley prošetala je londonskom četvrti Marylebone u jako zanimljivom outfitu koji se sastojao od komada brednova Saint Laurent i Phoebe Philo.

Svijetlo smeđa oversized kožna jakna, remen i cipele djelo su brenda Saint Laurent. Très chic! A sunčane naočale i crna torba koju je manekenka na jako fashion način nosila pod rukom komadi su iz ultrapopularne prve Phoebe Philo kolekcije! Uzbudljivo je vidjeti ovu dugo iščekivanu kolekciju napokon na dnevnome svjetlu, nošenu u stvarnom životu.

Rosie je kao i obično znalački složila outfit od omiljenih brendova, te izgledala jako chic i elegantno na što smo uostalom već i navikli.

Foto: Profimedia