Poznati supermodel želi pomoći poboljšati transparentnost beauty industrije

Ako dosad niste već shvatili da je beauty svijet nevjerojatno lukrativan, neka vam primjeri budu sve veći broj zvijezda koje pokreću vlastiti beauty brend. Da spomenemo samo neke: Jennifer Lopez, Rihanna, Selena Gomez, Ariana Grande, Harry Styles, Alicia Keys, Jessica Alba, pa čak i Millie Bobbie Brown ima za tinejdžere svoju liniju.

Nakon što je postala slavna Victoria’s Secret anđelica i okušala se u glumi u filmovima poput “Mad Max: Fury Road”, Rosie Huntington-Whiteley zaljubila se u beauty scenu te odlučila svoje znanje o toj industriji iza kulisa pretvoriti u stvaranje tvrtke Rose Inc. Beauty, koja se lansirala početkom tjedna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

“Moje opće zapažanje je da ljudi traže proizvode zbog kojih se osjećaju lijepo u svojoj koži, ali to je, naravno, vrlo osobno i potpuno subjektivno. Neki proizvodi transformiraju i maskiraju vaš prirodni izgled, što može biti nevjerojatno. Ali važno je zapravo da poboljšavaju vašu prirodnu ljepotu i besprijekorno se uklapaju u vaš život i rutinu”, tvrdi Rosie, koja je nedavno objavila i sretnu vijest da je trudna s drugim djetetom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

“Dugo osjećam da zbog marketinškog žargona postoji toliko dezinformacija i, iskreno, mnogo neuglednih marki s prosječnim proizvodima. Ono što sam zaista tražila od kozmetike bilo je fokusiranje prvo na proizvode s inovativnim, luksuznim formulacijama. I htjela sam transparentni brend u koji se mogu pouzdati, u njihovu etiku. To je jednako važno kao i formulacija proizvoda.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Inc (@roseinc)

U intervjuu za portal Byrdie izjavila je da je godinama istraživala najnovije sastojke, trendove i ubrzo je došlo do toga da se beauty brend činio kao konačan korak dalje. “Radila sam na stvaranju proizvoda u koje doista vjerujem. Htjela sam izgraditi brend s inovacijama u srži svega što radimo, transparentnim sastojcima, održivim rješenjima i nekomedogenim formulama visokih performansi.”

Za prvo lansiranje prozvoda, koje započinje 27. kolovoza, Rose Inc. predstavlja svoju kolekciju Modern Essentials zajedno sa šminkom, proizvodima za njegu kože i četkicama za šminku, sve potpuno vegansko s ekološki prihvatljivim pakiranjem. Proizvodi za šminkanje uključuju šest nijansi hidratantne boje za usne Lip Sculpt, pet nijansi Brow Renew gela za definiranje obrva, 20 nijansi Softlight svjetlećeg hidratantnog korektora i višenamjensku boju Blush Divine Radiant Lip and Cheek Color.

S obzirom na to da već godinama pratimo Rosie i obožavamo njezin nenametljiv, nježan stil i prirodnost, ne sumnjamo da su i njezini proizvodi savršeni za svakoga tko će htjeti naglašavanje prirodne ljepote i održavanje kože zdravom. IakoRose Inc. Beauty  još nije dostupan kod nas, već smo očarani ovim nježnim nijansama i nadamo se da će se to u neko skorije vrijeme promijeniti.

 

Foto: Emma McIntyre/Getty Images Entertainment via Getty Images