Poche Paris s ponosom predstavlja svoju novu proljetno-ljetnu kolekciju, ostvarenu u suradnji s poznatim dizajnerom Robertom Severom, koji je ove sezone preuzeo ulogu art directora i fotografa nove kampanje. Kolekcija donosi inovativne komade obuće i torba koji zrače suvremenim stilom, kvalitetom i elegancijom.

Kolekcija obiluje mnogim novitetima koji su vjerni filozofiji brenda Poche Paris – stvaranju suvremene i kvalitetne obuće za žene i muškarce. Raspon modela uključuje udobne mokasine za svaki dan, seksi sandale s visokom petom, pletene ravne sandale te udobne natikače, savršene za ljeto. Torbe, kao glavni modni dodatak, vizualno prate ovu priču te su, kao i obuća, izrađene od najkvalitetnijih talijanskih materijala. Kohezivni dizajn obuće i torba donosi lako kombiniranje komada za svaku priliku. Vizuale za ovu kolekciju potpisuje Robert Sever, koji je u ulozi fotografa pronašao inspiraciju u starim plemićkim portretima. Na tim portretima plemići drže dragocjenosti koje simbolizirajunjihov status i moć, a kroz Severove fotografije, obuća postaje dragocjenost svakog ormara. “Za ovu priču bila mi je idealna moja muza, Ana Stanković, s kojom radim već dugi niz godina. Za mušku kolekciju izabrao sam Josipa Čolića, koji utjelovljuje ideju suvremenog mladog muškarca – za kakve je i stvorena Poche kolekcija,” istaknuo je Sever.

Poche Paris već nekoliko sezona nudi i selekciju odjeće iz kolekcije Robert Sever u svom dućanu u Zagrebu, u Gajevoj ulici. Ovoga puta, brend je pripremio posebnu ediciju ekskluzivnih komada dostupnih samo u ovoj ponudi. Dugi niz godina obuća Poche Paris ukomponirana je u revije i kampanje brenda Robert Sever, što potvrđuje dugogodišnju uspješnu suradnju. “S brendom Robert Sever surađujemo već nekoliko godina kroz revije i vizuale koje on stvara za naš brend. Kao art director ove sezone, osmislio je odličnu vizualnu kampanju u kojoj smo uspjeli uključiti i modele”, govore iz Pochea.

Poche Paris, francuski modni brend, utjelovljuje bît pariškog stila – sofisticiranost i stav. Osnovan 2020. godine, brend je brzo stekao priznanje zbog svoje predanosti kvaliteti, individualnosti i jednostavnosti. Njihov slogan, “Qualite, Personalite, Simplicite” naglašava posvećenost pružanju besprijekornih proizvoda koji rezoniraju s ljubiteljima bezvremenske pariške mode. Inspirirani vibrantnom kulturom i duhom Pariza, njihov dizajn odražava ove elemente, osiguravajući da svaki komad zrači jedinstvenim. Za više informacija, posjetite Poche Paris dućan u Gajevoj ulici 9A u Zagrebu ili njihov webshop.

Foto i styling: Robert Sever
Modeli: Ana Stanković i Josip Čolić
Make-up: Monika Špoljar i Sabina Šarić Novak za jane iredale
Kosa: Marta Habeić za Kuću Četki
Organizacija: Slobodan Velicki