Savage x Fenty show vrlo se brzo prometnuo kao jedan od većih događanja godine. Upravo se pojavio online i evo što se sve zna o Vol. 3 događanju godine

Najava vam govori sve što trebate znati o Savage x Fenty Vol. 3, koja je prepuna poziranja, odlične dinamike, boja i – poznatih. Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, i dalje će vas cijeli show uspjeti iznenaditi, a Rihanna će se potvrditi kao kraljica ekstravagancije. 

To ne čudi jer se Rihannin show zapravo ne smatra modnom revijom, koliko slavlju generacija i različitosti, te je zbog svoje sveukupne originalnosti postao kulturni fenomen.

Ako još niste stigli pogledati jer nemate Amazon Prime, morat ćete se još malo strpiti. Trailer, koji vam je u tom slučaju jedini dostupan, najavljuje zanimljive glazbene nastupe, kao što je Yankee, BIA, Jazmine Sullivan, Ricky Martin, Normani i Jade Novah, a također vam pruža i kratak pogled na all-star niz modela, glumaca i glazbenika.

Gigi Hadid u jednom trenutku nosi “zmijski” ogrtač i srebrne štikle; Precious Lee, metalik plavi bikini i odgovarajuću mini suknju. I sama Rihanna pojavljuje se u crvenom grudnjaku, dok Vanessa Hudgens ulazi u dizalo, a tu je negdje bila i Irina Shayk. Ostala imena koja valja istaknuti su Erykah Badu, Mena Massoud (zvijezda “Aladina”), Lola Leon, Gottmik (iz sezone 13 “Ru Paul’s Drag Race”) Jeremy Pope… Na jučerašnjoj premijeri se moglo vidjeti Alek Wek, Emily Ratajkowski, Sejal Sharma, Reese Thompson, i kao što vidite, ovo postaje zvjezdano skoro kao Met Gala

Cijeli spektakl je ekskluzivno dostupan od danas, no ne sumnjamo da ćemo detalje vidjeti na brojnim Instagram profilima koji su jedva dočekali objavu snimki, a kasnije i fotografijama samog događanja i backstagea. Pratimo sve jer obožavamo sve dosadašnje linije donjeg rublja, koji je Rihannu nedavno smjestio na popis milijarderki.