Rihanna je bez razmišljanja jedna od najpopularnijih pjevačica i žena u biznisu. Rodom s egzotičnog Barbadosa, RiRi je odrasla u manjoj kući karakterističnoj za podneblje, a otkako je prodana – kuća je i službeno u najmu!

Nalazi se u ulici koja je ime dobila po pjevačici – “Rihanna Drive”, a može primiti do pet gostiju. Sonia Ville ima dvije spavaće sobe, od kojih se najviše priča o Rihanninoj, i dodatni naslonjač na razvlačenje. Tu je i dobro opremljena kuhinja sa svim potrepštinama, dnevni boravak za predah nakon plaže te prostrano dvorište za jutarnju kavu i doručak.

Sonia Ville nalazi se u Bridgetownu, a udaljena je svega 15-ak minuta od najbliže plaže. Također, ono što vas zasigurno zanima jest cijena najma i možemo reći da je poprilično povoljna uzmemo li u obzir da je riječ o Rihanninoj rodnoj kući koja je zadržala autohtoni izgled. Naime, za dvije noći, što je minimum odsjedanja, u osmom mjesecu dvije osobe platit će 233 eura. Iako je kuća već sad bukirana, određeni datumi tijekom sezone i dalje su dostupni. Stoga, nanese li vas put na ovaj karipski otok, odsjesti u ovoj kući bit će zanimljivo i fora iskustvo.

Isto tako, Barbados je poznat po živopisnim kulturnim i glazbenim festivalima koji su odlična prilika za upoznavanje s dinamičnom karipskom kulturom. Primjerice, festival Crop Over, koji se održava svake godine tijekom ljeta, najveći je i najvažniji festival na otoku. Tijekom Crop Overa, ulice Bridgetowna ožive s mnoštvom plesa, glazbe i šarenih kostima.

Što se tiče gastronomije, Barbados nudi brojne restorane koji poslužuju lokalne delicije. Restoran The Cliff smatra se jednim od najboljih na otoku, a poznat je po spektakularnom pogledu na more i izvrsnom izboru morskih plodova. Još jedna preporuka je Oistins Fish Fry, popularno okupljalište kako za domaće stanovnike, tako i za turiste. Također, za one koji žele isprobati nešto autentično, Cuz’s Fish Shack na plaži Pebbles nudi jednostavne, ali ukusne sendviče s ribom mahi-mahi.

Foto: Airbnb, Unsplash