Sredina ožujka i više je nego dobro vrijeme za početak planiranja ljetnoga godišnjeg odmora. Moramo priznati da smo se već zasitili promjenjivog vremena i hladnoće te se jako veselimo proljetnim danima, nakon kojih dolazi većini omiljeno ljeto.

Dok neki preferiraju aktivni odmor, drugi se na godišnjem vole u potpunosti opustiti i zaboraviti na sve brige, a u tom slučaju all-inclusive resorti nameću se kao nepogrešiva opcija. Stoga, da bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili tri sjajne europske opcije koje se nalaze na popularnim odredištima!

Ikos Porto Petro / Malaga, Španjolska

Andaluzija je jedan od najljepših dijelova mediteranske Španjolske, a Ikos Porto Petro resort s pet zvjezdica koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Smješten između dvije pješčane uvale duž jugoistočne obale, ovaj resort naglasak stavlja na opuštanje i uživanje u svakom trenutku, a neki od sadržaja koje nudi su vanjski i unutrašnji bazeni, saune, bogat spa centar koji uključuje razne vrste tretmana i masaža, jogu i pilates… Smještaj je moguć u sobama ili apartmanima, interijer je u skladu s mediteranskom estetikom, a želite li maksimalnu privatnost, u ponudi su i apartmani s privatnim bazenom. Naravno, na razini je i gastronomska ponuda, koja je sačinjena od prepoznatljivih delicija španjolske kuhinje iza kojih stoji chefovi iz prestižnih restorana. Što se tiče popratnog sadržaja, tu je beach bar s bogatom ponudom, a moguće je unajmiti čak i Tesla automobil za istraživanje okolice resorta. Također, Ikos Porto Petro pogodan je za obitelji s djecom te nudi usluge čuvanja.

Stella Island Resort / Kreta, Grčka

Stella Island Resort uređen je u neodoljivom boho stilu te se ondje jednostavno ne možete osjećat loše. Spoj ugodne i luksuzne atmosfere popraćen je bogatim sadržajem koji uključuje različite vrste bazena, no najveća posebnost su tzv. plutajući bungalovi u kojima ste doslovno smješteni iznad vode te imate predivnu terasu od koje zastaje dah. Također, neke smještajne jedinice opremljene su privatnim jacuzzijem. Što se tiče ostatka ponude, možete uživati u ukusnoj hrani i najfinijim koktelima te se preporučuje istražiti okolne lokalne restorane kako bi iskustvo bilo potpuno. Međutim, bitno je znati da ovaj resort nije pogodan za djecu jer se vodi adults only politikom, odnosno moguć je smještaj 15+.

Club Med /Val d’Isère, Francuska

Club Med jedan je od najstarijih luksuznih all-inclusive grupacija, a odmaralište u Val d’Isèreu oduševljava uslugom i sadržajem. Naime, iako je Val d’Isère sinonim za skijanje, ovo nikako nije isključivo zimska destinacija jer nudi pregršt opcija za odmor ljeti. Možda nema pogled na more, ali ima nešto posebno opuštajuće u uživanju u zelenilu netaknute prirode. Kad je riječ o smještaju, radi se o luksuznim i modernim kolibama s pogledom na Alpe, a tu je i popratni spa sadržaj. Club Med ima i opcije za najmlađe, u sklopu kojih nudi pregršt zabavnih aktivnosti kako bi se roditelji mogli odmoriti, stoga se radi o jednoj od boljih opcija za godišnji s klincima.

Foto: Club Med, Ikos Porto Petro, Stella Island Resort