Stresan posao i pregršt obaveza velikoj većini čine svakodnevicu, ali isto tako, treba znati kada je vrijeme za predah i odmor. U tom slučaju, ono što predlažemo je odlazak u prirodu, a nije naodmet niti elegantan smještaj koji nudi pregršt dodataka koji će odmor učiniti još boljim.

U Crnoj Gori, točnije u Žabljaku, nalaze se Monte Pine Chalets, luksuzne planinske kuće za odmor. Lokacija je već na prvi pogled iznimno umirujuća jer je okružena netaknutom prirodom s pregršt zelenila koji je pravi melem za oči. Nove i moderno uređene planinske kuće imaju po dvije spavaće sobe, kupaonicu, kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak te su opremljene sa svim potrebnim uređajima.

 

Spoj prirode i modernog dizajna – ono je što Monte Pine Chalets čini posebnim, a estetika topline postignuta je kaminom na drva koji se može pronaći u dnevnom boravku. Lagano pucketanje uz večernju uživanciju gledanja filma, definitivno je ono što nam u ovom trenutku treba. Naravno, osim divnog interijera, niti eksterijer ne kaska s ponudom. Za one hrabre, u dvorištu se nalazi jacuzzi/bazen u kojem možete uživati, kao i prostor za sjedenje ili roštiljanje.

Dobro je znati da Monte Pine Chalets nudi i uslugu održavanja prostora dok u njemu boravite, pa ćete se zapravo osjećati kao da ste u hotelu jer se ručnici i posteljina mijenjaju svaka tri dana ili po dogovoru s gostima. Na raspolaganju je i domar koji će rado uskočiti dogodi li se bilo koji problem u vezi grijanja jacuzzija i slično.

Sve dodatne informacije vezane uz raspoloživost i rezervaciju smještaja potražite na službenoj stranici!

Foto: Monte Pine Chalets