Kad je riječ o beauty linijama, odnosno brendovima poznatih osoba, postoje dvije opcije – top ili flop. Naime, danas gotovo nema celebrityja koji se nije okušao u industriji ljepote, no rijetki su opstali te kvalitetnim proizvodima uspjeli opravdati prvotni hype. Međutim, Rihanna nema razloga za brigu jer je njezino beauty carstvo poprilično sigurno, a sad se svemu pridružuje i novi segment za koji su očekivanja velika. 

Fenty Hair linija za njegu kose službeno će biti dostupna 10. lipnja za sve one koji se prijave na službenoj stranici brenda, dok će u široj prodaji biti od 13. lipnja, a zasad znamo da se radi o proizvodima za njegu i očuvanje kvalitete kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

I sama Rihanna poznata je po brojnim transformacijama kose, stoga je nova linija prilagođena svim teksturama, tipovima i bojama. Koji nas proizvodi točno očekuju još uvijek nije poznato, ali kroz svega nekoliko dana – na službenoj stranici moći ćemo zaviriti u asortiman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FENTY HAIR (@fentyhair)

Rihanna je već osvojila svijet ljepote brojnim linijama unutar brenda Fenty Beauty koji je stekao globalnu popularnost zahvaljujući inkluzivnosti i inovativnosti. Tako je Fenty Beauty revolucionirao industriju šminke širokim rasponom nijansi podloga, dok je Fenty Skin ponudio jednostavne, učinkovite proizvode za njegu kože. Sada, s Fenty Hair, Rihanna namjerava ponoviti taj uspjeh u svijetu njege kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Foto: Instagram/@badgalriri