Noć je vrijeme kad se tijelo polako smiruje, a za kožu počinje važno vrijeme obnove i regeneracije. Prirodni ritam kože tijekom noći podrazumijeva lučenje toksina i viškova nakupljenih tijekom dana, kao i regenerativni proces i proizvodnju sebuma, nužnog za dnevnu zaštitu. Upravo taj prirodni ritam podržava koncept Dr. Hauschka bezmasne noćne njege

Ako se na licu tijekom noći nalazi masna krema, receptori na površini kože registriraju masnoću pa je koža s vremenom prestaje proizvoditi i tako ulazi u začarani krug stalne potrebe za sve intenzivnijim mazanjem kremama. Također, na taj se način onemogućava noćni proces detoksikacije jer se u porama nalazi krema.

Upravo zato, stručnjaci prirodne i organske Dr. Hauschka kozmetike predstavili su revolucionarni koncept bezmasne noćne njege koji kožu podupire u noćnim procesima i omogućava joj slobodno disanje. Tako potiče njezine prirodne procese obnavljanja.

Noćni serum i revitalizirajuće ampule uravnotežuju prirodne funkcije kože. Njihovim korištenjem ne dolazi do zasićenosti kože, već ona optimalno iskorištava njegujuće i harmonizirajuće sastojke postižući savršenu ravnotežu, sjaj i svježinu.

Dr. Hauschka proizvode potražite u ljekarnama i bio&bio trgovinama te se predbilježite za savjetovanje o primjeni i ritualima njege Dr. Hauschka preparatima.

Bezmasna noćna njega Dr. Hauschka

Dr. Hauschka noćni serum 20 ml | 185,90 kn (bio&bio trgovine)

Dr. Hauschka noćni serum pruža vitalizirajuću noćnu njegu koja podržava normalan ritam kože. Bezmasna noćna njega s proizvodima Dr. Hauschka pomaže koži da slobodno diše i potiče prirodne procese obnavljanja. Noćni serum je pripravak za osnovnu noćnu njegu. Pomaže koži pri regeneraciji i povratku u prirodnu ravnotežu. Mirisna kompozicija od cvjetova i plodova jabuke podržava ritam kože i podržava kožu tijekom cijele noći. U kombinaciji s ekstraktom hamamelisa jača sva stanja kože te ujutro daje novu svježinu i sjaj.

Tonik za lice specijal, 100ml | 179,90 kn (bio&bio trgovine)

Dr. Hauschka tonik za lice specijal predstavlja idealnu bezmasnu temeljnu njegu nečiste i masne kože s proširenim porama. Kompozicija s bjelodanom, nevenom i dragoljubom uravnotežuje prekomjernu proizvodnju loja i umiruje upaljena područja na koži. Dragocjena kompozicija s ljekovitim biljkama regulira i uravnotežuje aktivnost kože. Idealna je tonizirajuća osnovna njega za nečistu kožu te djeluje regulirajuće i harmonizirajuće po danu jednako kao i po noći.

Umirujuća dnevna i noćna njega, 50 ampula | 499,00 kn (bio&bio)

 

Ampule su iznimni i najspecifičniji Dr.Hauschka preparati. Njihova učinkovitost temelji se na tome da jako duboko prodiru u kožu i upravo tamo, u bazi, djeluju obnavljajuće i poticajno na stvaranje novih, zdravijih, snažnijih stanica kože.

Kako period obnavljanja kože traje 28 dana, u tom periodu promijenimo kožu, kure s ampulama traju 28 dana (kraće kure nemaju dovoljan učinak. U svrhu održavanja kože zdravom i snažnom, kure se ponavljaju na izmjenama godišnjih doba, no ukoliko je koži potrebna snažnija revitalizacija i pomoć u nekom periodu, broj kura se može povećati pa se kontinuirano mogu koristiti i 2-3 kure pa čak i više.

Primjena ampula u periodu prelaska na nemasnu noćnu njegu (ako ste prije koristili noćne kreme), učinit će taj period znatno lakšim i jednostavnijim.