Otkako je otvorio svoja vrata u Bogovićevoj ulici 5, popularni restoran Al Dente donio je mirise i okuse Italije u srce Zagreba. Ondje redovito uživamo u finim pizzama i tjesteninama, a sada su za svoje goste, kao i one koji će to tek postati, pripremili nešto novo i uzbudljivo. Sweet Weekend ime je njihovog tematskog programa koji se održava ovog vikenda, od 23. do 25. rujna, i u sklopu kojeg ćemo definitivno zadovoljiti svoju želju za slatkim!

Ako se svrstavate u kategoriju obožavatelja originalnih slastica, onda je nadolazeći vikend kao stvoren za vas. Zaputite se u sami centar grada, gdje vas talijanski restoran Al Dente očekuje sa svojim Sweet Weekend programom. Ponudu će na jedan vikend obogatiti s dva degustacijska menija i dok je jedan baziran na slasticama, drugi donosi unikatne koktele.

Ljubitelji slastica tako će dobiti priliku da u jednom meniju probaju tri različite kreacije. Za njih je zaslužan talentirani mladi slastičar Luka Sopta, koji svoje slastice izrađuje isključivo od prirodnih i kvalitetnih namirnica u koje ulaže mnogo truda i ljubavi i to se osjeti u svakom zalogaju njegovih kreacija.

A za ljubitelje koktela, tu je nešto sasvim drugačije: degustacijski meni od 3 slijeda uparen selekcijom bezalkoholnih koktela na bazi organskih single state cold brew čajeva te organskog voća. Ovog vikenda definitivno se isplati zaviriti u Al Dente i iz prve ruke doživjeti Sweet Weekend!

Foto: Al Dente