Svjetski fitnes i lifestyle brend Reebok danas je predstavio drugu kolekciju poznate modne dizajnerice  Victorije Beckham. Ovom novom kolaboracijom evoluirala je vrhunska odjeće inspirirana dnevno sportskim i modnim ritualima same Victorije Beckham

Spojivši zajedničke interese – performans i modu – nova kolekcija uključuje niz ženskih i unisex komada odjeće, obuće i dodataka poboljšanih performansi i redizajniranih krojeva. 

Inspirirana svojim impresijama kozmopolitskog Londona te urbanom kulturom mladih s njegovih ulica, u kolekciji prevladavaju moderne i lijepe tkanine u paleti neonskih i zemljanih tonova s dodatkom militari nijanse okera te mornarsko plave. Bez ikakve dvojbe, bit će to hit komadi u sezoni koji uključuju bomber crewnecks majice, anorak i windbreaker jakne s izraženim grafikama po uzoru na odjeću iz kasnih 80-ih i 90-ih. Kolekcija tenisica je u dinamičnoj paleti okera, crne i neonske žute, a kraljevsko plavom, Victoria Beckham je zasigurno oživjela sjećanja na Bolton čarape iz 90-tih godina.

“Svaki komad sam dizajnirala želeći potaknuti samouvjerenost pojedinca, a vježbanje me čini snažnom i daje mi znatno više samopouzdanja. Upravo su to osnovne ideje koje su prožete kroz cijelu kolekciju.” – istaknula je Victoria Beckham.

Kelly Hibler, General Manager za Reebok Classic nastavlja: “Oduševljeni smo našom zajedničkom drugom kolekcijom. Udruženi u zajedničkom cilju kao bi se naš potrošač osjećao moćnim u svakom aspektu svog života, zajedno smo pronašli savršenu ravnotežu između stila i sporta.”

Snažnom sinergijom fotografa Maria Sorrentia i stilista Alastaira McKimma, kroz kreativne vizije i dojmljive fotografije, oživljena je cjelovita kampanju i Reebok x Victoria Beckham FW2019. kolekcija. 

REEBOK X VICTORIA BECKHAM kolekcija dostupna je na Reebok.com/VictoriaBeckham te kod drugih premium partnera diljem svijeta.