Listopad je mjesec u kojem nas posebno podsjećaju na važnost prevencije u borbi protiv raka dojke. Pozivaju vas na redovan samopregled i odlazak doktoru. Znate li da je rak dojke izlječiv u 91% slučajeva ako se otkrije na vrijeme? 

Poznavati znakove uz ultrazvuk dojke i mamografiju, može spasiti život. Proučiti sve što vas zanima vezano za to, možete na www.budizdrava.com, a za psihološku pomoć, pa i onaj prvi razgovor ako ste nešto uočili ili imate ikakvih pitanja, obratite se slobodno na udrugu SVE za NJU! i dobit ćete punu podršku. 

OD ne znam kako DO doniraj

Od samog početka, Avon podržava rad Udruge i pružanje psihološke podrške i pomoći oboljelima i njihovim obiteljima, uvijek dostupne i otvorene Avon sobe u Centru u kojima besplatno može odsjesti svatko tko treba terapije i preglede u glavnom gradu i zajedničku kampanju dizanja svijesti žena o važnosti samopregleda i redovnih odlazaka doktoru. Štoviše, Avon je donirao  60.000kn udruzi SVE za NJU! za borbu protiv raka dojke. 

Avon torba sve za nju

S Avonom slavimo godišnjice Centra za psihološku pomoć jer nas Avon podržava od 2010. Naše sobe za smještaj žena dobile su ime po Avonu. Zajedno radimo izvrsne preventivne kampanje i brinemo o oboljelim ženama. Avon je posvećen borbi protiv raka dojke kao malo koja kompanija. Pruža podršku programima Udruge godinama jer prepoznaje potrebe za podrškom oboljelih žena. Zaista smo sretni što imamo takvog partnera, onog pravog, na kojeg se možeš osloniti.“ kaže Ljiljana Vukota, psiholog i potpredsjednica udruge SVE za NJU!

OD osjećam se sama DO mi smo s tobom

Svatko od nas može biti Avonove humanitarne obitelji. I svojim malo, možemo pomoći baš onoj kojoj treba. Misliš da ne možeš činiti razliku? Kupnjom proizvoda s roza vrpcom doniraš sav neto prihod i pomažeš borbu protiv raka dojke! 

Avon banner Sve za nju

U svakom Avonovom katalogu kroz cijelu godinu možeš biti dio humanitarne obitelji i kupnjom proizvoda s roza vrpcom ili znakom beskonačnosti učiniti razliku, podržati i donirati.