Quentin Tarantino službeno je otkrio planove o povratku na TV prvi put nakon gotovo 20 godina

Oscarom nagrađeni, i mnogima omiljeni redatelj namjerava snimiti seriju od osam epizoda 2023. godine. Posljednji put na televiziji je radio kad je režirao dvije epizode CSI: Crime Scene Investigation 2005. godine.

Redatelj koji stoji iza filmova kao što su Pulp Fiction, Django Unchained i Inglorious Basterds godine 2019. poigrao se s tv-formatom udruživši se s Netflixom kako bi objavio The Hateful Eight kao miniseriju od četiri epizode, a ulovili su ga i kako je bio u pregovorima s tvrtkom FX o preuzimanju više epizoda dugo očekivane serije Justified Revival.

Sve to veseli njegove obožavatelje, jer očekuju da će se poznati redatelj umiroviti još otkako je to najavio 2014. godine. “Ne vjerujem da biste trebali ostati na pozornici dok vas ljudi ne mole da siđete”, rekao je tada za Deadline. “Sviđa mi se ideja da ih ostavim da žele malo više. Mislim da je režija igra za mlade ljude i sviđa mi se ideja o vezi pupčanom vrpcom od mog prvog do zadnjeg filma.” Prošle godine ponovno je potvrdio da planira prestati snimati nakon što snimi svoj deseti film, no čini se da nas samo zafrkava.

Scenarist i redatelj taji detalje svog sljedećeg projekta, no mi ne sumnjamo da će postati instantni hit!

 

Foto: Vittorio Zunino Celotti/Getty Images