Pripremite se za nebesku poslasticu 21. lipnja kad jagodasti Mjesec obasja noćno nebo. Evo što ovaj događaj znači za vas

Lipanjski pun Mjesec, poznat kao Strawberry Moon, zbog svoje privlačne boje koju će nesumnjivo svi htjeti fotkati, obećava da će donijeti “prizemljenu, ambicioznu i praktičnu energiju”, prema astrolozima.

Ovaj lunarni događaj dogodit će se 22. lipnja oko 02:07 ujutro. Za one koji planiraju unaprijed, Mjesec jagoda sljedeće godine pojavit će se 11. lipnja u 08:43 ujutro. Unatoč svom nazivu, nemojte očekivati ​​da će mjesec postati ružičast ili crven, već pomalo jantaran.

Zašto ovaj naziv? Ovaj mjesec obično se pojavljuje oko ljetnog solsticija, signalizirajući vrijeme za  uživanje u cvatu ljetnog cvijeća i odlazak na godišnji odmor.

U svibnju je mladi Mjesec u Biku inspirirao nove početke. Sada, dok puni Mjesec izlazi u Jarcu, savršen je trenutak da preispitate svoje ciljeve i napravite pregled svojih planova!

U Europi je također poznat kao Pink Moon, odnosno ružičasti Mjesec, a ove godine je u znaku Jarca, što znači da donosi jedinstvenu energiju.

Jarac je zemljani znak poznat po svojoj odlučnosti, disciplini i prirodi usmjerenoj ka cilju, što je idealan trenutak za donošenje velikih odluka.

Evo što možete očekivati ​​od Mjeseca jagode u Jarcu:

Jarac je usko povezan s karijerom i profesionalnim ciljevima. Iskoristite ovaj puni Mjesec da procijenite svoju karijeru i razmotrite sve što je potrebno za usklađivanje s vašim dugoročnim težnjama, neovisno o tome tražite li novi posao ili planirate ući u vlastiti biznis.

Također, energija Jarca potiče vas na to da gledate širu sliku pa je ovo savršeno vrijeme da osobe s imposter sindromom, burnoutom ili problemima u privatnom odnosu malo stave pauzu i pogledaju gdje su. Dok je Jarac često fokusiran na pojedinačna postignuća, ovaj pun Mjesec također naglašava važnost odnosa podrške. Ojačajte veze s onima koji vam pomažu da ostanete prizemljeni i motivirani.

Naravno, ne zaboravite i uživati – težnja prema ciljevima uvijek je izazovna, stoga polako. Napravite plan i nagradite se izletom ili putovanjem – ili pak bingeanjem omiljenih serija!

 

Foto: Unsplash