Široke maksi haljine mogli bismo nazvati najomiljenijijm ljetnim komadom. U njima nam nije vruće, izgledaju chic, mogu se kombinirati na ravnu i visoku obuću, i možemo ih nositi od jutra do mraka

Mnoge od nas su fanovi maksi haljina jer nam dopuštaju potpunu udobnost, chic izgled, ali i razne kombinacije. Od svih printeva ljetnih haljina, s vrlo visokom sigurnošću možemo reći da po popularnosti vodi cvjetni uzorak. Sitni uzorak, veliki uzorak, u boji, monokromatski… Floralni print jednostavno priziva ljeto. No mi smo fanovi i monokromatskih modela koji dolaze u varijacijama s volanima, balon rukavima, tankim naramenicama, debljim naramenicama, do poda, do gležnja… Znate kako je, svaka od nas ima svoje favorite.

Osim što high street brendovi nude oveći izbor it komada ljeta, mnoga dizajnerska imena pripremila su isto u svojim kolekcijama. Zato smo se malo poigrali kombinirajući cjenovni rang jer možda se sad na sniženjima ipak odlučite kupiti dizajnerski komad iz kojeg se nećete skidati godinama. Naše favorite pronađite u galeriji.