Ljeto je ispred nas, a svijet se polako vraća u svoje “normalno” stanje. S potonjim, u svoju se klasičnu rutinu vraćaju i modni brendovi koji nas u ovom periodu intenzivno mame svojim akcijama i posebnim ponudama.

Želite li se oduprijeti trendovima i nepotrebnoj potrošnji, bitno je kupovati pametno. Drugim riječima, kupovati samo ono što vam uistinu treba, ne padati pod utjecaj trendova te graditi funkcionalnu, bezvremensku i chic garderobu. A ako će vam nešto u tome pomoći, to su zasigurno dobri bazični komadi koje obožavamo iz nekoliko razloga – mogu se nositi u bezbroj odjevnih kombinacija, mogu izgledati veoma elegantno, ali i chic, mogu se nositi u svim godišnjim dobima, a obično ne dođu puno.

U ovu “bazičnu” kategoriju spadaju bijeli i crni T-shirt, bijela košulja, dobro krojeni crni sako i hlače, kao i jednostavni topovi u neutralnim bojama. Sjajna stvar je to što su trenutačno moderni upravo bodiji i topovi američkog izreza i oni bez rukava, koji će se uklopiti u baš svaki ljetni styling, dok ćemo ih ostatak godine nositi u slojevitim odjevnim kombinacijama ili kao potkošulju kad zahladi.

Kako bismo vam pomogli u odabiru, pronašli smo super primjerke bazičnih topova koje ćemo izmjenjivati ovog ljeta, ali i ostatak godine, bez osjećaja kako nemamo što odjenuti. Nosite ih uz sve – traper shorts visokog struka, palazzo hlače, traperice mom kroja i sako, uz odijelo, trenirku, midi suknju…

U galeriji pronađite dio ponude, a na ljepotaizdravlje.hr pronađite ostatak odličnih komada.