Vjerujemo da je mnogima BestSecret već postao omiljena shoppping destinacija, a sada će vam postati još draža – donosimo 60 komada na popustu i to do samo 100 kn

Nedavno smo vam predstavili naše najnovije otkriće u internetskim bespućima – web stranicu BestSecret koja nudi fantastične popuste na komade iz asortimana za žene, muškarce i djecu, a koji se sastoji od 3.000 brandova i preko 5 milijuna odjevnih komada.

Popusti koji se kreću do 90% mogući su jer članovi možete postati samo pozivnicom, a pravo kupovine gubite ako u godinu dana ne kupite nijedan proizvod, te vaše mjesto zauzima novi član. Ako već niste, registrirati se možete putem ovog BestSecret linka na kojem se nalazi Grazia kod za ulaz.

Danas vam donosimo 60 super komada do 100 kn, koji će vam upotpuniti garderobu na praktični ali trendi način. Od elegantnih komada, casual haljina, kupaćih kostima, clutch torbica, sportskih torbi ili trendi hlače i t-shirta, zavirite u našu galeriju i upoznajte se samo s dijelom fantastične ponude koju možete pronaći na BestSecret.