Nakon što je u listopadu prošle godine otvorio svoja vrata na zagrebačkoj adresi Vlaška 7, concept store Babushka Boutique ponovno ima novost za nas.

Naime, ovih je dana predstavljen i novi web shop Babushka Boutique za područje Hrvatske. Brojni obožavatelji ove oaze dizajnerskih rukotvorina i poznatih svjetskih brendova, od sada će moći naručiti svoje omiljene proizvode iz udobnosti svojeg doma.

Babushka Boutique ima svoj web shop već godinama i moglo se naručivati iz svih dijelova svijeta, uključujući i Hrvatsku, ali, kako kažu iz Babushke, željeli su napraviti poseban web shop, za područje Hrvatske, kako bi im zahvalili za povjerenje te kako bi još brže dobili proizvode na kućnu adresu jer će se sve slati iz Zagreba. A neki od proizvoda razlikuju se od onih koji se mogu naći u Sloveniji i na njihovom web shopu. Još jedan vrlo bitan razlog zbog kojeg je nastao web shop je epidemiološka situacija u svijetu: “Iako se u trgovini i kupci i djelatnici strogo pridržavaju svih mjera propisanih od nadležnih tijela, željeli smo biti spremni za svaku situaciju, a web shop nam tu spremnost omogućuje.”

Prema riječima, idejne začetnice, Neve Bajc, web shop je već dugo bio na listi zadataka, ali trebalo je prvo napraviti sve oko trgovine u Vlaškoj, upoznati ljude s Babushkom i napraviti još niz sitnica, kako bi u potpunosti posvetili pažnju kreiranju web shopa.“Bila sam jako sretna kada smo otvorili trgovinu u Zagrebu, ali moram reći da moja sreća svakim danom sve više raste, pogotovo u ovakvim trenucima kada našim sadašnjim i potencijalnim kupcima ponudimo nešto novo, nešto što znamo da žele.”, izjavila je Neva Bajc.

Podsjetimo, Babushka Boutique u svojoj ponudi ima jedinstvene predmete za kućanstvo, razne kreativne planere, inspirativne kartice, dizajnirane poklone, lifestyle proizvode, ručno izrađeni nakit i dječje proizvode te posebnu kolekciju za muškarce.

Za sve novosti možete pratiti njihove društvene mreže Facebook i Instagram, a osim u Vlaškoj, kupovati možete putem web shopa.