Volite li vrtlariti? Modni brendovi sve se više posvećuju lifestyleu, pa su sad čak predstavili i nove proizvode za vrtlarenje.

Modni brendovi odavno su shvatili da ne prodaju samo odjeću i da se cijela priča jednog uspješnog brenda ne može temeljiti samo na njoj. Pravi primjer za to upravo je svjetska kriza koja je stigla s pojavom koronavirusa, kada je odijevanje palo u drugi plan, a nastupili su hobiji, udobna kućna odjeća i ‘me time’. Upoznati s trendovima, modni brendovi itekako pametno koriste ljudsku potrebu za samoćom i provođenjem vremena kod kuće te u prirodi.

Tako su brendovi Arket i Zara nedavno objavili svoje kolekcije za provođenje vremena u vrtu i vrtlarenje, točnije Arket i lifestyle brend Zare, Zara Home. I to ne samo dekorativne kolekcije. Tu se nalaze pravi, potrebni alati za svakog vrtlara, ali naravno i svi oni prekrasni detalji koji će uljepšati okućnice ili terase i balkone. Pogledajte ih u galeriji. Možda se baš, ako još niste, ove tople sezone napokon ‘bacite’ na uređivanje vrta ili barem cvijeća i zelenila.

Foto: Zara Home