Moramo priznati da nam je ponekad izazov popratiti sve viralne trendove koji se izmjenjuju na tjednoj bazi, no ovaj put našu pozornost privukao je jedan balzam za usne. Naime, radi se o Pradinom prvom balzamu koji se prilagođava boji vaših usana, a iako dolazi u nekoliko nijansi – svjetloplava se najviše istaknula.

“Astral Pink” ime je nijanse koja je ovih dana viralna na društvenim mrežama, no iako u svom nazivu ima riječ ružičasta, zapravo se radi o svjetloplavom balzamu. Osim što njeguje usne, ovaj balzam specifičan je po tome što pristaje baš svima, a sve zato što se prilagođava boji usana. To je moguće zbog Micro-BlushingTM tehnologije, a ako je za vjerovati beauty entuzijastima diljem svijeta – zbilja je riječ o odličnom proizvodu koji nije još jedan u nizu hype proizvoda bez pokrića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caitlin Lawson (@blueyedcai)

Nakon nanošenja balzama, vaše usne poprimit će prirodnu ružičastu nijansu, a zbog sastojaka kao što su ekstrakt bifidusa i ulje jojobe, usne će biti njegovane, meke i dobro hidrirane.

@urfavasian__ Prada new baby blue lippie, another cute ph colour changing lip balm and I’m here for it ❄️🩵 ft. @pradabeauty Balm lip balm in shade Astral pink U001 #prada #pradabeauty #pinklip #pinkmakeup #ugc #ugccreator #beautyfavorites #beautyhaul #viralbeauty #viralproducts #vanitymakeup #makeupunboxing #makeupnews #itgirl #thatgirlaesthetic #cleangirlaesthetic ♬ je ne sais pas – ❦︎♫︎

Naravno, općoj pomami za ovim proizvodom doprinijelo je i vrlo luksuzno, estetično pakiranje. Stoga će se svi oni koji vole luksuz upakiran u dobar proizvod zasigurno zaljubiti u ovaj balzam koji sve skupa dolazi u pet nijansi. Također, na društvenim mrežama već je zavladao i trend korištenja balzama kao rumenila jer se u dodiru s kožom obraza također pretvara u nježnu ružičastu nijansu.

Za ovaj luksuzni Pradin balzam morat ćete izdvojiti 50 dolara, odnosno oko 48 eura!

Prada Balm Astral Pink

Foto: Prada, Instagram/@k.els.e.y, TikTok