U utorak, 2.3., Gostionica Ficlek otvara nanovo svoja vrata, simbolično točno godinu dana nakon prvog otvorenja!

Toplo se nadajući da će to biti posljednji put da su primorani nanovo otvarati svoja vrata, pripremaju pravu rođendansku feštu na svojoj proširenoj terasi! “Prvi Ficlek rođendan koji pada na datum 2.3., obilježit ćemo popustom od 23% na sva glavna jela za svakog našeg gosta na terasi, a pravu rođendansku zdravicu zalit ćemo Šember vinima koje na račun kuće točimo u obliku gemišta, špricera ili škropeca, po željama gosta. Iza nas je velikih godinu dana koje želimo proslaviti s našim gostima jer, bez obzira na tešku situaciju koja je još aktualna, broj naših gostiju je stalno rastao i želimo im pokazati koliko nam njihova podrška znači. Bez njih ne bismo bili tu gdje jesmo”, poručili su iz restorana ovim povodom.

Je, pa ne buš valjda kuhal vikendom kad je tu Ficlek!? Još sad kad znaš da imamo novo jelo za probat: odličan teleći paprikaš s tjesteninom!! 🍽🍽🍽😉😉

Posted by Gostionica Ficlek on Saturday, February 27, 2021

Gostionica Ficlek na adresi Pod zidom 5, autentična je zagrebačka gostionica koja je unatoč otvaranju prije prvog lockdowna, uspjela zaživjeti u velikom stil, te postati institucija i autoritet za zagrebačku kuhinju i kulturu stola na lokalnoj sceni.