Kuharice su veselje svima onima već dugo naklonjenima kuhanju, kao i onima koji se u istom tek planiraju okušati. Neovisno kojoj grupi ljudi pripadate, ovu s potpisom Kuživancije itekako ćete poželjeti u svom domu.

Edita Šimić Hrvatica je s adresom u Berlinu koja već nekoliko godina okuplja svoje Instagram pratitelje, žene i muškarce koji kuhaju zajedno s njom te prenosi detalje iz svog berlinskog života, kuhinje i putovanja. Oni koji prate Kuživanciju to čine jer Edita donosi zanimljive, drugačije, ali jednostavne recepte koje većina može napraviti kod kuće. Uz to, Edita naginje jednom zdravijem načinu života, tako da dok kuha pazi i na namirnice, uvijek bira zdravije sastojke i nudi niz savjeta kako bi jelo ispalo još bolje. Uz to, voli i eksperimentirati, osobito s azijskom kuhinjom, a sada je na pomolu njena prva kuharica, koja će bit dostupna već krajem idućeg tjedna.

Tako da, ako volite Kuživanciju pripremite se na niski start za ovu, uvjereni smo, kuharicu prepunu njenih recepata i divnih, prepoznatljivih fotografija. Za više informacija predlažemo vam da je popratite na Instagramu.